Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest u Prijedoru lijepo vidjeti 30000 Bošnjaka. I pored genocida koji su napravili u tom gradu još malo pa ih prelazimo.
Još jedan dokaz da je genocid čista izmišljotina.
Vlasima nista ne pase
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Prema podacima popisa stanovništva, u BiH živi 50,11 posto stanovnika, 30,78 posto Srba i 15,43 posto Hrvata. Ostalih je 2,73 posto dok je 0,77 posto nije izjasnilo. 50,11 posto stanovnika? Znači ostali nisu stanovnici?
Naša drag država Stanovija. Ja se s ponosom izražavam kao Stanovnik.
Danas su Bošnjaci opet Bošnjaci,za sebe,za susjede,za svijet. Urbi et orbi. U Bosni i u dijaspori,privatno i oficijalno,pojedinačno i kolektivno,lokalno i globalno,regionalno,danas i dovijeka. Bošnjaci će biti Bošnjaci ako Bog da.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Gdje spadaju ovi sto se neizjasnjavaju 27.000 zar nisu automatski ostali ??
Srbi i Hrvati se nikad ne bi deklarisali kao Bosanci i Hercegovci jer bi tada upali u grupu OSTALIH. Ono sto neko ovdje na klixu promovira te ostale je upravo protiv Bosnjaka, jer bi onda na popisu bilo vise od 50 posto OSTALIH, sto je smijesno da u jednoj drzavi vecina stanovnistva su OSTALI. Zamislite ono rezultate, Srba najvise, pa onda Hrvata, pa onda ostalih. To je i cilj velikosrpske i velikohrvatske politike. Da mi Bosnjaci budemo OSTALI.
Ispravka: "Zamislite ono rezultate, OSTALIH najvise, pa onda Srba, pa onda Hrvata". :)
Sta je ovo? Nema Srba u federaciji ?
Bude ih naveče kad otimaju auta i pljačkaju
Znači u Zenici ja sam među ovih 5-6 hiljada ostalih.. taman
Sad kad vidim rezultate kristalno mi je jasno da ona budaletina od Dudučine ne bira način i sredstva da opstruira sve i svašta ...!!! Čega li se parip bojao u ovim brojkama ... ? ? ?
Sad kad vidim rezultate kristalno mi je jasno da ona budaletina od Dudučine ne bira način i sredstva da opstruira sve i svašta ...!!! Čega li se parip bojao u ovim brojkama ... ? ? ?
Meni nije jasno hebenih 218 k žena u kantonu Sarajevo,a ja zagorio ko tava... a čak sam i ljepuškast...
@EvilWolf nemam para, sirotinja sam... mogu samo na klixu srat
@OtokaBoy maja cvaja?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šumari Manjinaaa steee braleeeeeeeeeeeeeee,niza klasa brateeeeeeeeeeeuuuuuuu :D
Petrovac i Kupres (RS) nemaju ni ijednog Bosnjaka ili Hrvata (!)
haha, ovaj 1 srbin iz bužima je hadžo.. mora da ga čivaju ko kap vode na dlanu...
mogli ste jos manje slike stavit pa da ih patentirate za one slovarice kod oftalmologa u pm....
sto nema mostara? kozarac?
Kozarac pripada Prijedoru. Ne daju mu da se odvoji.
@zed_the_bad Kozarac je stari od prijedora
u mostaru je vise Bosnjaka i to sad treba svima da bude jasno a ne da prihvatamo zdravo za gotovo da je to nekakv "hrvatski" grad
uzeli smo im i stolni grad hahah samo kamenjar ostade jbg
u mostaru ima vise bosnjaka i ostali odnosno ovibudala bosnjaka sto glume neke multikultietnicare nego hrvata iako su rvati se ucinili (popisali i mrtve i zive) da ih bude vise bravo mostarski bosnjaci
kako hrvatska skutorska druzina navuce na 15% pa to je nevjerovatno u zenici ih popisali 9000 a nema ih ni 2000 .grude siroki capljina bar 30 %vise
@Dzevudin za 10 godina će bit više cigana no njih. A cigani su bolji ljudi 100%