Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipično za male miševe - kukavice. Eskiviraj iz " taktičnih" razloga suočenje sa ostalim optuženima. Naravno, bijeg u bolest. Fuj, baš junački! Što šćepo nije bio bolestan od kada je počeo da petlja, kuha kahve i na kraju podmeće i krade!
@oktobar7 - čekam dva mjeseca za snimanje!
Šćepo je takav kakav je a Šćepu proizveli Izetbegović pa čak ga mlađi mlio da uđe u vlast. Izetbegović, Radončić, Čović, Nikšić, Lagumdžija pa i onaj mali Komšić, sve igrači na duge staze, ne znaju koliko su teški sa lovom i bogatstvom a glupi federalni bošnjo ne umije dalje od slinavog nosa, stidim se mojih bošnja, gladuju, crkavaju, nemaju posao, pate se a ne umiju zaokružiti neku drugu stranku osim SDA, pa makar nam bilo i gore, a ne može gore biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fahru boli k*** i za sud i za drzavu, pa je zato u bolnici
A koga ovdje još boli išta i za jedno i za drugo. Vidiš i sam da je sve propalo. Nakupi koliko možeš da zgrabiš i hvataj se noge.
misliš nema muda da se suoči sa državom,a htio je biti predsjednik!!!
Bilsena Sahman je isposlovala otkaz profesorici informatike Tini Alibabic u II Gimnaziji,jer joj se zabavljala sa sinom!! pa koja je to bagra,pa samo maltretira narod po Sarajevu!!!! Mrs u svoj Sandzak pa dole maltretiraj,ofucano pseto!!!!
Dutbašič haman ista vrsta kao i Radeljaš, kombinacija tornjaka i lisice..
Kako je bilo? Jadno i smiješno. Radončić, jado, plaho bolestan, nije mogao ni do suda (hahahahahahahaha) ja države i smijurije. Može mu se boga mi, u ovakvoj nikakvoj zemlji, uređenoj isključivo po mjeri lidera stranaka, na našu žalost, može mu se da folira sve pa i bolest. Sve korumpirano, doktori pišu šta im naredi sandžo. Neće Fahro viševidjeti ćelije, pobrinuće se ključni ljudi za to. Da mi je da Fahru pregleda specijalista iz inostranstva pa da vidimo šta mu je haha NIŠTA BOGUMI
pa liječi ga Kacila,a on bio protukandidat Seki Izetbegovic!! a Kacilu predlagao SBB, treba li dalje....
BILJANA PLAVŠIĆ,izvolte: oseČam se krivom
IZVINJAVAM SE: časni sude ako može malo glasnije,mi u pozadini vas slabo čujemo,hvala
Uz duzno postovanje, ali moram reagirati na zadnje rijeci braniteljice Dautbasica, Naime ona je rekla na kraju rocista Sudiji/sudinici: " na vase diktiranje"..... naime sudija u raspravi ne diktira nista nego samo sve u skladu sa zakonom kaze sto se treba reci....... a sto Dautbasic ima advokata koji nije sposoban da pravno relevantno govori i da ima ocito nepismenu sosobu/lice za advokata je njegov problem....
ma ne može njih ni mađioničar vise izvući
Hijena iz Gusinja koja dobih 200.000 glasova od bosanskih gusaka . Jahhh
evo kriminalca kojeg oni guraju za ministra. Evo osobe zbog koje BiH nema ministra i zbog kojeg smo svi mi taoci. Opet glasajte za ove lopove. Sda i sdp nista bolji nisu
Federacija je privatno vlasništvo Izetbegovića, Čovića i Radončića. Sve su prilagodili njima trojici, baš ih briga.
Neka njega u bolnici i nek on ne postuje sud i drzavu za koju on se lafo brine. A jedva cekam kad ga fisnu pa cu se onda smijati.
neka on taktizira. Sud i Tuzilastvo nastavljaju svoje. sada pocinje izlaganje Tuzioca, objava dokaznog materijala i svjedocenje vjestaka i operativaca koji su prisluskivali. Da vidimo sve te dokaze koje oni pokusavaju zataskati
Moze on taktizirat ali on kad vidi da ce potonut on ce povuci nekoga za sobom. Jedva cekam njegovu presudu pa da vidim njegove pristalice sta ce reci.
Ludo i nezaboravno, eto kako je bilo...
Sve pošteni ljudi....
Dobra ova Minka.