Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je pretamno ili je slika losa nekako mi depresivno
Mirzeta, kako napreduje tvoja 'hortikultura'?
O hvalim te Boze odustali su od onog drecavog "bosanski cilim" prijedloga. A i sjajna vijest da ce se granitnim plocama poplocati trg, kao i Branilaca Sarajeva, Kulovica, i Obala Kulina bana. Konacno lijepe vijesti nakon onog fijaska od izbora od sinoc!
boldirano: popločavanje granitnim pločicama ja boldiram: vodosnadijevanje u SA je bruka i sramota
+ (jos su zaboravili na snijeg)
WOWWW... ZABOLI ME LIJEVO JOJE.... SMRADOVI UREĐUJU, LJUDI GLADUJU.
bice svecano presjecanje vrpce za slijedece izbore ..............
eto ti Bakire tvoje Sarajevo, eto ti tvoja dzamahirija.. kad ti nisu vazne opcine poput Srebrenice (koju ti je i babo prodao za jebeno Sarajevo), Zenice, Tuzle,Visokog, Maglaja...jer vaznija je opcina Centar od tih 10 opcina, nek je BiH od Hadzica do Vogosce, ostali mogu crknut.... Sad Dodiku ne smijes prismrdit, pseto pogano sarajevsko... pa ces se onda ibretit kako imas 10 entiteta u Federaciji a ne kantona...
za srebrenicu su krivi samo srebrenicani od 16 000 izaslo ih je samo 1 600, njima da je stalo do njihove srebrenice oni bi i glasali. Ko ih šiša
Još jedna velika pobjeda Sraajevske monder politike, potez koji je očekivan poslije dovođenja DE NIRA i crvenih tepiha na skupom SFF, a nestašica vode u gradu okruženom izvorima i rijekama najbolji primjer dobrog odabira školovanih i uspješnih kadrova, koji nikada nisu voljeli škole, univerzitete, nego sve na fore i fazone.
Ko kaže da Ajnadžić ne radi ništa dobro, evo napravi ZOI - u ljepši pogled :D