Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja se trese koliko nas lazu, kradu, jebu u mozak.
KAKO SMO "DOBRI"MOGLO BI SE SREDOZEMNO MORE PRELITI NA BALKAN.-OVU DOBROTU ZEMLJA DRZATI NEMOZE.
Znaci Banja Luka gdje je centar Cetnicki i Hercegovina gdje se vecina Ustasa skupila su rizik za zemljotrese, slucajnost???
Srećom, SDA je na vrijeme uvezla dovoljno vehabija da stvori protivtežu.
@Homer koliki ti imas kompleks prema SDA da ih spominjes u kontekstu zemljotresa, to su i za zemljotres krivi SDA... hahahahaa
Zivim u glavnom gradu Dodiklanda i mogu reci da je uzas sto se tice zemljotresa. U prosjeku svkih dva mjeseca se zaljulja osjetno, a kazu da instrumentima mjere zemljotres svaki dan po nekoliko puta.
ma kakvi smo dobro nas ne poravna.. a za ocekivati je uskoro ... pa mozda se dozovemo pameti..
...kod nas je "seizmički aktivno" i u glavama. odroni, erupcije, cunamiji, poplave...
AkoBogda da strese cetnike, ustase, balije, Sejdica i Fincija, pa da vide oko kakvih se govana svadjaju...Umjesto da zive...