Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kako god okrenes, mi Bosnjaci-Muslimani smo osudjeni na propast, jer kada jos srbija dobije bezvizni rezim, odose i srbi u evropu na traktorima, uz hrvate koji su daaavno dobili bezvizni, dok mi ostajemo u \"getu\", zaboravljeni i odbaceni, a mozda nismo ni bolje zasluzili !!!
Ma kako god okrenes, mi Bosnjaci-Muslimani smo osudjeni na propast, jer kada jos srbija dobije bezvizni rezim, odose i srbi u evropu na traktorima, uz hrvate koji su daaavno dobili bezvizni, dok mi ostajemo u \"getu\", zaboravljeni i odbaceni, a mozda nismo ni bolje zaradili!!!
Medunarodna zajednica kao i BiH inteligencija dobro znadu da ova trojica predstavnika glupog i naivnog naroda,uglavnom seljaka koji na izborima daju svoj glas onim koji im obecavaju da ce biti Srbi,Hrvati i Bosnjaci,odnosno pravoslavci,katolici i muslimani. Seljak i neobrazvona narod je uvijek davao prednost duhovnim,u odnosu na materijalne vrijednosti tako da na vlast dodu zli duhovi koje seljak vidi kao meleke ili andele.
@dobronajerni Objasni.Kako si dosao do takvog misljenja.Ja iz tvoje izjave mogu izvuci zakljucaks da si ti berobrazan,ali ne mogu tvrditi da mrzis Bosnjake.Onda kada das obrazlozenje, ja cu dati svoj stav o tebi,tvoj izjavi i tvom obrazlozenju.
Narod koji je ubjedljivo najvise ispunjen mrznjom prema drugima je bosnjacki narod. Ko sumnja , pravi se lud ili mu noge smrde.
.ebes federaciju vidis da se raspada i smrdi nago zastitit RS od zlobnika i mogucih agresora minska polja svudje i straze
ja ne razumijem ovu izjavu ovoga gore iznad mene nikako, dok se Srbi od malih nogu uce da mrze bosnje, ovaj ocekuje da sa njima moze ici nekakav zajednicki zivot! bolje da se odcjepe, necemo valjda cijeli zivot zivjeti ovako!
Ovo je teska izdaja. Samo se betoniraju rezultati agresije i pravi Palestina od Federacije.