Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje te samo i ko glupa rodi blago majci tvojoj. Pa zar te pare od kirija nisu mogle otici u neke druge stvari kao obnova ulica, skola, doma zdravlja...itd... umjesto da sad para od kirija idu na sanaciju pozara...vidi se da nemas pojma kako funkcionsu javni prihodi i rashodi...i nisu to samo moji feninzi nego i tvoji, mamlaze jedan .
Nisi u pravu hasane. Radnje su vecinom opcinske. Ljudi placaju kirije i to ce se platiti od tih para, nece se tebi odbiti ni fening...
fino bogami, privatnici zgrcu lovu na nargilama i kojekakvim glupostima i kad zapale radnje to trebamo svi iz budzeta da platimo. Sto gospoda ne osiguraju radnju protiv pozara, to kosta otprilike stotinjak maraka godisnje, pa nek im osiguranje plati.