Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...putovnica je ZAKON! Evo ukinuli vize i za USA! @h
Dodo King-u sreća pa turci nisu crnci:)hahahahahaha
dumy king,haha,a jel to smrdijanci i ovi iz republike smrdijanske mogu bez viza putovati?
dodokrkljo,; Evropa vec ima visoke zidove sa mnogo zica ,plus struja plus osmatracnice a sve pod video nadzorom ! ,U\' tim zidinama danas setaju bas\" vasi idoli i vojvode [ubice svega nesrbskog] tj.vasi istomisljenici! Nebrini, rijesice Bosna takve preostale krvolocne monstrume i psihopate ... jozo ; clovjece u skoli ima predmet zove se povijest ili istorija ,UCI\"
Sta se prepirete sa ovom dvojicom?Dva balavca koja nemaju gdje da laju pa evo sline po portalu. Deru se, vrijedjaju, shvatite kao uticaj okoline u kojoj odrastaju,prostacki vokabular im je dio folklora. Sta ces krkljo sa saharom? Putovati po Evropi kao turista,naravno,ako imas pare. Traziti posao,da,ukoliko te hoce,jer Evropa ima svojih jada. Poklopi se i suti ne znas odakle si supalj. Crvenim se ispred tebe koliko si limitovan. A ti JOZO povijest u sake i obrazuj se!
gdje si to ti putovo s tom tvojom saharom?! dalje od stale vjerujem nisi mako!
sta ti vrijedi sto ti ne treba viza, kad si fukara?Gdje to idu takvi neotesani ko ti? Da rade na crno i peru zahode na zapadu!!! Jao sto ti zavidim, crko ! Jadan si ti lik.
prijatelji i ljudi dobre volje, vize ce bit ukinute 100% do 2011 godine. to vam licno garantujem, a ovi pesimisti i svakako mrzitelji BiH ce uvijek pricati negativu. Znam da je tesko, al izdrzite , bice sve rijeseno
Bit ces ti Horvat MAMU TI USTASKU. Pricas o historiji a neznas ni ko sio ni sta si. Stvoriote je onaj kurton Stjepan Radic u 19 vijku ,kad je reko da su svi katolici Hrvati. Mogo je uzeti i Ukrajince u obzir:), one oko Prnjavora. @Krkljo Uzmi ti svoj ustaski pasos, treba ce ti u Hrvatskoj, tamo ces iscuriti prije ili kasnije.
A šta bih to dobio sa Srbijanskim pasošem ? Vjerovatno malo manji red pred ambasadom ?!! Ne lupetaj. Putvnicu poštujem.
Nije ovdje u pitanju vjera. Pasoš smo mi svi imali normalan samo što smo ga izgubili zbog oakvih. Poštuj ( a ne pljuj ) bližnjeg svog uči svaka vjera.
@Jozo, koji li je Mujo tvoju mamu na k..cu provozo pa nas tako mrziš?
nusret je malo iskompleksiran! sto i ti jadan ne uzmes srbijanski ili hrvatski pasos? i ti si jal srbin jal hrvat samo kupljene-prodane vjere.
E baš ti nadimak priliči . Ja bih se na tvom mjestu crvenio non-stop.
Šaharu !!!!! ta neću valjda hodat okolo s nekim bh pasošem pa da se crvenim na grani. Volim što sa šaharom ne treba viza više nego što mujavac poput tebe voli ovcu nategnut, hehehe