Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem da je nećija profesija biti branioc i najvećih i najgorih ljudi, ali im to ne daje za pravo da omalovažavaju ostale oštećene stranke i svjedoke. Fuj.
Ima ih jos dosta koji su za vrijeme rata bili na Ilidzi i 1996 utekli s tudjim stvarima. Sta da rade ostali Ilidzanci koji su protjerani i koji su se vratili u veliko nista? A sto je najgore vecina nas zna ko nam je bio u stanu/kucu i ko nas je pokrao. Da li su nasi sudovi spremni za tu vrstu sudjenja gdje bi stanovnici Grbavice, Ilidze, Vogosce, itd. krivinicno gonili one za koje imaju dokaza da su ih opljackali? Bili smo izbjeglice u vlastitom gradu.