Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, uklanjate objekat samo zato jer se Gas javio, a koliko je takvih bespravnih objekata po gradu, gdje se Gas nije javio! Pozdravljam barem ovo, bolje ista, nego nista, ali sta je sa ostalim bespravnim objektima u gradu!!!!
U Sarajevu postoji 40 000 objekata bespravne gradnje, svakako podrzavam ovaj potez vlasti , ali mislim da to nije slucajno , mora da se ovaj covjek nekome zamjerio ili nesto tako ! Mislim da zakon mora biti prema svima isti . Danas je jeftinije napraviti objekat pa ga legalizovati nego platiti građevinsku dozvolu prvo za njega pa ga graditi. Nažalost
NIDJE VEZE GAS NIDJE VEZE DOZVOLA, SAMO BANDA OMETA GRADNJU
Na ovim slikama niko ne radi (rushi) nece oni ovo zavrsit do 2015te :)
To ce ga nauciti da se ne moze espravno graditi u BiH........ ........ ........ ...dok prethodno necije dzepove i bankovne racune dobro ne podmazes!
Nije tačno da tako razmišlja svaki normalan građanin Sarajeva - prvi ti si primjer da to nije tako
Kome li se od SDP vrha ovaj maher zamjerio?? Al\' od ovog slučaja jedino je važnije pitanje vjeronauke, i onda smo Švica.
Građani pripremite džepove, općinari časte na naš račun kao i obično.
@ zoom66 Prvog ću izostaviti a drugi ti se nakarao mame do besvjesti.
Postoji ovdje malo nejasnoća a to je : Da li je ovaj objekat imao građevinsku ili neku drugu pisanu dozvolu na osnovu koje je počeo da gradi ovako veliki objekat. Druga stvar : Kakve veze ima Sarajevo-gas i njegova prijava koja mi je ne logična , jer sta će biti sada sa tim okolnim zgradama koje su ugrožene od istih tih cijevi koje ostaju pod pritiskom od 8 bara. Znači li to da ako nema objekta ostali su bezbjedni , a ako je objekat tu onda ostale okolne zgrade su ugrožene od tih cijevi Sarajevo-gasa. Nema logike !!!!!!
A ZASTO STOKO OPSTINSKA IZ BUDZETSKIH SREDSTAVA DA SE TO PLACA!? TO TREBA INVESTOR PLATITI!
Mali posljepodnevni kviz: Ako je ronaldo dao 2 komada-postiga I nani po jedan ko je dao preostala dva?
Neko je ostao bez mita. Pitam se koliko objekata je napravljeno bespravno, a koliko je ta inspekcija srusila, koliko je puta uzela mito od tih sto je trebala da srusi itd... Ovo je ocit primjet ko nije platio mito i rezultat bjesa zbog toga...
Bedro kljusina ga je pop.ušio....e neka baš..jes počeo svoje seljčke projekte da širi po našem šeher sarajevu...sve papke sandzačke s one strane drine...tako razmišlja svaki normalan građanin BiH i građanin Sarajeva
Al ga rushe halal im cufta. Ubise se!
bedro je car u new pazaru tj sarajevu.. sutra ce kupiti opstinu ako treba
CUJ OPSTINA PLACA RUSENJE A BEDRO JE GLAVNI DILER U SARAJEVU, ON DNEVNO PRODA DROGE KO STO OPSTINA IMA BUDZET