Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalno je kako se ovaj proces vodi i oteze godinama. Zlocin je ucinjen i glavni krivac za to je jos na slobodi i zasticen. Nikada Hrvati iz Bugojna nece prihvatiti ovu podvalu koja se rezira iza imena suda. To je komedija od suda kao i od drzave. Pravicnost izgleda ima samo jedno znacenje u BiH - Bosnjacka istina.
Saglasan sam da se utvrdi sta se zaista dogadjalo u Bugojnu 1993 i na stadionu i na drugim mjestima gdje su zatvarani ljudi,ali i da se objelodani sta se desavalo u i oko hotela Kalin gdje je bila policija HVO-a. Istovremeno se pitam i postavljam pitanje nadleznim iz pravosudja KAD CE POCETI ISTRAGA O LOGORIMA U LIVNU,u Orguzu,garazama elektra,civilnom zatvoru i osnovnoj skoli,gdje su se dogadjale slicne stvari a mozda i jos gore od ovih gore navedenih. Apostrofiram tadasnjeg celnika Opstine Mirka Bakovica kojega smo zatekli u razgovoru sa vojnim zapovjednikom kad su nas doveli da bosi cistimo rijeku i to cijeli dan i pravimo branu od ogruglaca kamena izvadjenog iz ostatka rijeke.