Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO KOLIKO JE VAŽAN MINISTAR KULTURE I SPORTA KS-a, sAMER rEŠIDAD. nO, SADA BIH VOLJELA DA ZNAM, KOLIKO PARA IZ KASE MINISTARSTVA / ČIJI SE MINISTAR NIŠTA NE PITA/ TREBA IZDVOJITI ZA OVU MANIFESTACIJU! eJ, SIFETE I ŽELJKO
E ti se nadjes sad da se javljas i pametujes. Ne rise! Jedini covjek koji je nesto konkretno uradio u ovom svom kratkom mandatu.
EVO KOLIKO JE VAŽAN MINISTAR KULTURE I SPORTA KS-a, sAMER rEŠIDAD. nO, SADA BIH VOLJELA DA ZNAM, KOLIKO PARA IZ KASE MINISTARSTVA / ČIJI SE MINISTAR NIŠTA NE PITA/ TREBA IZDVOJITI ZA OVU MANIFESTACIJU! eJ, SIFETE I ŽELJKO!
Na sastanku učestvuje načelnik opštine Novo Sarajevo, a aktivnosti (95%) se održavaju na područiju opština Stari Grad i Centar. Miroslavu, po običaju u padže jedno 200.000,00 KM
Zašto ne objavite da je grobar K.K Bosna Dino Konaković bio na saslušanju u FMUP oko reketiranja kantonalnih ustanova?
To je do prije 3-4 godine bio pravi festival....A sada je, što bi Đole rekao, parada pijanstva i kiča.....