Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su bevanda i ekipa iz RS smjeli doci u Sarajevo, zar ih je to prosao strah od beba
Toliko zajsedali da bi na kraju shvatili da je situacija "zadovoljavajuća"!? E svaka vam čast!
nastavljaju dalje ,isto kao u djecijem OBDANISTU igraju se rajo ostalo vam je da ich durate i da ich izdzavate od poreza sto im dajete .
ZADOVOLJAVAJUCA ALI U HOTELIMA I SKUPI RESTORANIMA EEEEEEEEH MOJ MINISTRE KAD BI TI JA PRIC'O STA SE DESAVA U MAHALI BJEZO BI ODAVDE ODMA :')
Bebe su otišle u ILEGALU tako da se ipak oni ne bi trebali osjećati sigurnima u Sarajevu. Bebe ako me čujete: Udarajte ih kad se najmanje nadaju i tamo gdje ih najviše boli.
To su se oni okupili zbog ovog kredita
Dosli samo da uzmu 76 miliona.
I, jel vas ko diro, mamicu vam. I ti zlaja poližeš mi jaja!
Debilu SDA-SNDS-HDZ-ovski, jedini je Zlatko od njih i pozivao da dodju u Sarajevo i govorio da je smjesno sto pricaju o ugrozenosti u Sarajevu. Jebo li te Zlaja, polizi mu jaja...
Jel te to zlaja uhljebio pa ga braniš, nabijem i sda i sdp i tebe na racku!
Jos 4 dana
I šta bi, ugrozi li vas ko?
Lagumdzija: "...nazovimo okupljanja ljudi" Bukovski: "nazovimo jbmvmmtr"
interesantno je da se non stop spominju propusti koje su u vrijeme protesta navodno napravili MUP Kantona Sarajevo i FMUP. Nedavno je o tome rasprvaljala i "nezavisna" komisija parlamenta BiH. Međutim niko ni ne spominje ostale aspekte tih događaja odnosno djelovanje ostalih službi u tom periodu...Tako niko ne spomininje niti pokušava istražiti Dodikove tvrdnje da su među protestantima bili infiltrirani pripadnici MUPRS u civilu. S obzirom da oni nemaju nikave nadležnosti da vrše operativne aktivnostina području Kantona Sarajevo, ako ovo nije Dodikova patka, onda je ta policijska agencija na najgrublji način prekršila zakon. Zašto to nije predmet istrage? Novinari Al Jazeere su kontaktirali nadležno tužilaštvo u Banja Luci iz kojeg su im izjavili da oni nisu izdali nikakav nalog za operativno praćenje učesnika protesta (profila na Facebooku i na drugim društvenim mrežama)Ako su ovi navodi tačni, to špijuniranje koje je potvrdio Ministar Jovičić je također grubi prekršaj zakona.
Ma, kakvi Dodikovi spijuni u civilu! Mile Ronhill lupa gluposti. Zna da bi ih raja prepoznala u trku...Glavati, krkani, smrde na rakiju i bijeli luk, seljacki obuceni,...
A zasto nije dosao Fahro? Ne, fakat, je li se to nije osjecao sigurnim, ili se solidarisao, ili...? A Osmic?
DEBILI NESPOSOBNI!!! PARDON, ZA KRAĐU SPOSOBNI!!!
vidi RADONCICA, vidi mu OSMIJEHA...
Nije tu Nikšić kriv, ne može on jedan učini za sve ono što tražite. Opstuišu ga na najbanalnijem pokušaju.
Hajd Boga ti ne seri... *** te on te vise *** naporna si kolika im je sad cijena za komentar u SDP-u .. sad reci nije jeste ja sam bio isti takav... djukci su to prvo ja bio ali hvala Bogu nikad nije kasno tobe se dozvat..
@maloumnici Imas zaista adekvatan nick, maloumniche!
Treba im ovih 20 i kusur dana odbiti od plate i godišnjeg.