Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je samo da se obnavlja sta to je manje vazno. Na red ce doc i drugi objekti samo treba vremena. Jos kad bi vlasti napravile neku zaobilaznicu da se rastereti centar grada to bi bio pravi potez.
Dizdari su se skotrljali sa Njivica Zagrad da bi obrađivali zemlju Rizvanbegovića i Šarića
Emire ti veze žive nemaš
Ovaj Šaric samo sebi. Svaka donacija nesto se njegovo obnovi iako to nema nikakve historijske vrijednosti. Prije rata nije niko znao ni za jednu znamenitost porodice Saric a sada postade najpoznatija porodica Stoca poznatija od cuvene porodice Rizvanbegovic i Dizdar itd.