Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Vedrana haahahahahahaha plićak
A zasto bi muslimanima bilo dozvoljeno zaposljavanje u aluminijskom kombinatu , kad su ga isti oni unistavali . Imaju one zanatske radnjice po onim udzericama u istocnom dijelu pa neka rade tamo .
Sreco moja,mani se Bosnjaka,Hrvata,Srba,Marsovaca,Maya,Egipcana....Nek vlada FBIH obezbjedi posla SVIM narodima u BiH...IZ nek radi svoj poso,KC neka svoj a PC svoj...
Bosnjaci bez posla hodaju gradom,ne mogu oni tu nista kupiti.Sto Vlada FBiH nije omogucila da se 800 bosnjaka vrati na posao u aluminijski kombinat nego je to prepustila drugoj strani grada.
@off Za citanje... Drug odustani vidis da ovdje se mota raja cija se inteligencija moze mjerit sa Vrapcem,lakse im metar u guzu neg cm u glavu..
@off Vedrana,srecha i haha :) nako ba ,zapalo mi za oko
1. pravice oni i vrtic,nista ne brini, 2. nece vlada fbih obezbjediti novac nego IZ, 3. ovo nece biti dzamija nego poslovni objekat na kome ce prilikom izgradnje mnoge familije zaraditi place, a nakon sto se napravi tu ce biti kancelarije,trgovine.... SVE OVO PISE U TEKSTU AL VI OCITO IL NECETE IL NE UMIJETE DA CITATE!!!!
Samo dzamije prave po tom istocnom Mostaru i onda se cude sto im se svijet ruga .
A nije srece da je Vlada FBiH pogurala da starta fabrika duhana u Mostaru da nam familije imaju sta jesti.
Pa niko i nije ocekivao da ce da prave skolu ili djeciji vrtic