Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovim slikama samo Sarovica postujem.
ŠETA PO BOKO HARAM 18,7%
Zanimljivo, Sarovic bio smijenjen kad je bio predsjednik RS zbog nacionalizma od visokog predstavnika 2002, a sad postao dobar. Tako i Vucic. A u to vrijeme Dodik bio dobar, a sad postao nacionalista. Mijenjaju se ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moj Plenkovicu, bolje ti je pozabavi se istragom gdje je zavrsilo 350 miliona maraka koje je Republika Hrvatska krajem devedesetih slala kao pomoc svim Hrvatima u BiH? Zavrsilo u rukama Dragana Covica i poznate ekipe. Slucaj "Hercegovacka banka"! Covic ina bogatstva sto nema niti jedan politicar u Hrvatskoj, a i sire! Nije ni cudo, kad je opljackao dvije drzave!
Tako i treba, nece setati valjda po kojekakvim vukojebinama. Prava gospodja predsednica i cini se, pravi gospodin -premijer RH, poslije duze vremena...
Bošnjaci za 3.
Ne svidja mi se ovaj Plenkovic, ne znam zasto. necu
Šarović legenda jedan od rijetkih političara iz RS koji se zalaže da BiH napreduje, i ako većina njih gleda da je razmontira u svakom pogledu i ako primaju masne plate na račun te iste države.
Nasetali se da Bog da
Šaroviću legendo aj na vopi ba
Ako si došao radi Ustavnih promjena čiji bi izvođači bili osovina Dodik-Čović nad mazzlumom BAkirom, prošetaj. A ako to time uslovljavaš pristup EU, nemoj više.
Ovako to rade državnici kad dolaze u drugu zemlju,a ne one posrane ustaše što bulazne "hrvatski " Stolac ili Mostar. To su gradovi u BiH i obadva su prijeagresije bila sa većinskim bošnjačkim stanovništvom. I sada su to "hrvatski" prostori!! Malo sutra
Trebali ste u DoDicka zvati u setnju, ipak je i on PreSjednik :D
Majmuna i 98 tjelohranitelja around !!!!!
Zanimljivo, Sarovic bio smijenjen kad je bio predsjednik RS zbog nacionalizma od visokog predstavnika 2002, a sad postao dobar. Tako i Vucic. A u to vrijeme Dodik bio dobar, a sad postao nacionalista. Mijenjaju se ljudi.
@whey ...ne.. varas se dijete...oni su isti.. a i ti jednako pusis kao i 92..i 95..i 2000 te..i sada.. jedini si ti donji u svemu
@whey tamam krenes sumnjat.. nesto ti ko postane jasno..oni zamjesaju igru.. ti se sav pogubis.. bace ti malo price o patriotizmu.. malo genocidom pobibere.. i ti opet u matrici ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel ovo Safet Sušić lijevo?
Plenkovicu ....procitaj malo historije podsjeti se : http://bosnapress.net/prozor-je-bio-pocetak-udruzenog-zlocinackog-poduhvata-za-koji-su-u-hagu-osudeni-prlic-i-drugi/
Kako su se u tamno obukli, kao da su na sahranu krenuli.