Osuđenica za ratne zločine
0
Plavšićeva se u Banjaluci obraća novinarima
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidite zlocinci se vracaju na mjesto zlocina,ponovo se obistinila ona stara
krmaca stara, jad vlaski, ubica, ubica, genocidni tvor, smrt smrdskoj, genocidna mora nestati.
nista ne kontam. zena je osudjena na 11 godina, odlezala 2/3 kazne i pustena, kraj price! pa sta biste vi, da joj ponovo sudite?
Beogradska diplomatija, i dalje na fonu ideja SANU-a i politike Slobodana Miloševića, ciljano se obratila holandskoj zastupnici Int Veld, koja je potpredsjednica LIBE komiteta, direktno zaduženog za pitanja viza. No, afera je isplivala u javnost na Jeremićevom saslušanju pred Parlamentom. Ladford je Jeremića optužila za neiskrenost, a lobiranje istakla kao \"dokaz da Srbija ima egoističan pristup i da nije iskrena kada govori o regionalnoj saradnji\". Ladford je, kako se može vidjeti iz prepiske mailovima, zbog Pekićevog lobiranja protestirala i kod Ministarstva vanjskih poslova u Beogradu. S druge strane, Jeremićev istup u EP-u, obilovao je diplomatskim gafovima i izazvao je pravu buru. Šef srbijanske diplomatije našao se na udaru teških pitanja članova EP-a o Kosovu, Ratku Mladiću i Srebrenici @i dalje fasisticka srbija RADI energicno na unistenje nase drzave,blokade i razne HINJSKE manipulacije! NO PASARAN! BiH4EVER!
Dobro nam dosla predsednice. Mi smo uz tebe i da nam se kandidujes za predsednika Republike SRPSKE na narednim izborima. Pobedices sigurno. Zivela SRPSKA !!
nu vidju ratna zlocinka
virgo intacta u 82, jao čoooooveče, moraće mile u bulju da joj složi, spreda ni hilka ne može da razbuca.
što joj lepo stoje naočale na puloveru, ima baba dekolte. samo što su joj sise negdje oko koljena il ih je prebacila preko ramena pa niz leđa. matora profuknjača. fuj, gaduro odvratna.
Nek ovaj put pripremi tekst da opet ne zamuca \'ja sam ja sam..ja sam..ovaj..mm...kriva sam..\'.
Kazu da je jos njuferica hahahaaaa
Ponavlja se 1992...
Pipooo sine moojj, evo mama će ti održati konferenciju, a i ja ću biti prisutan.. još ramo ti moj sine retardirani dodji da zajedno smrdimo. Ti sine znaš da sam ja KRALJ nacije, IDOL srba, ŠERIF, KOMANDANT, CAR, VLADIKA, PAPA, ŠAH, MAT ove nam naše lijepe republike sa 4C
Ih, kako neće guštati kad bar na minut mogu biti Srbi a ne moraju mjenjati ime. U ličnoj Hikmet a u srcu Miloš. Dali bi oni sve što imaju da mogu ispraviti prošlost i da nisu izdali Srpski naciju i vijeru ali ne može. Turska ode a Poturice ostaše da se pate.
sto muslici gustaju kad se predstavljaju kao srbi. kaj vam je decki, skulirajte se malo. bok!
Vi neonazi Srbi vec godinama (i bez tendencije da cete to ikad prestati) kaljate ime srpskog naroda u svetu, i kaljate obraz onog dela srpskog naroda koji se ne slaze sa tim da bude predstavljen svuda kao pripadnik naroda koji je izvrsio genocid nad drugim. To, je sramota