Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto tri budale na ovoj slici .
@donvito Mala korekcija,"tri budale na ovoj slici". :D
Više mu-da ima Plavšićka od ovih "srpskih heroja".
Zašto je danas u Hagu uhapšena Florens Artman?
Kasno se je*anom kajat :)
@Klix redakcijo, ona je haška osudjenica, a ne optuženica... Pa vi trunku znanja nemate!!!
ova slika za play boy-a kakve face
Nekva sudi svaka suza pustena, Majki i oceva .
Fotografija štićenika ustanove za mentalno oboljele. Toliko. Ne moraš biti stručnjak iz oblasti psihologije i psihijatrije da bi se na osnovu ove fotografije to moglo zaključiti.
Fasista, makijavelista i lazov kakav ovaj svijet nije vidio u posljednjih 50 godina.
"Jesam se pokajala za sve u BiH, ali nisam sigurna da bi se pokajao i Radovan Karadžić" Biljka ima više m*da od njega. Otišla i priznala. Odslužila kaznu. NIJE SE KRILA IZA NARODA.
@ADLER Nije mogla pustit bradu,inace bi i ona. :)
A TI SE KO POKAJALA STAS MRSS
Sledeća kazna za šumnjake ( koja sledi ) ; neka vam deca idu u vrtiće koji se zovu .... neka završavaju škole koje se zovu ... neka idu u studentske domove ( koje će te vi plačati ) , a koji se zovu... neka završe fakultete koji se zovu..... Neka onda ( probaju) nači posao u firmama ( širom sveta ) , koje se zovu.... Eeeeee Mile ( heroju naš) , svaka ti čast, dobro ćeš ih srediti ( mislim na šumnjake ) ...
ne samo KARAdzic nego i ostalih 95% pripadnika njegovog hrabrog naroda!