Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako od ovoga bude 5%, dobro je.
treba manja slika i manje pregledna.
ima li neko digitalnu kartu BiH ili Sarajeva, pa da postavi link...
To sto oni metu svake godine ove dionice se ne racuna! Bolje da su rekli u kojem ce milenijumu ovo sve zavrsiti!
Nedžade malo si se zezn\'o: južna longitudinala ide od kraja zapadnog ulaza u grad kod TAT-a pa do Trga Austrije, a Prva transverzala od Zagrebačke ulice do Jošanice (izlaz na petlju i spoj na 5c)
@Runha - pa ne pravi se u Bosni nešto da bi trajalo, već se pravi tako da se i dogodine mogu uzeti pare za iste stvari. Pa samu Ferhadiju su \"pravili\" u najmanje tri navrata. I svake godine idu pare iz budžeta na stvari koje su se već \"pravile\". Pa ne bi bio fazon samo jedne godine uzeti pare za jedan projekat. Ovako je svaki projekat neiscrpan izvor finansija - rudnik zlata.
Obavezno ovi prijasnjim izvodjacima zabraniti izvodjenja radova pa poledajte ove putevie sto su radjeni tokom ovi godina u kavom su stanju sramota,,moraju se uskoro opet renovirat .....
e moj soson kad je tu je transverzala planirana fahro je u sjenici cuvo stoku, sta si mislio da su tuneli za ciglane pravljeni da bi bili magacin moj provincijalac
vidim da ce oni samo malo asfalta stavit preko cestakoje je drug Tito nama ostavio. super 2012 i 2013 ostalo a za prvu trans treba oko 5 godina gradnje . ma t je jedna vlast
Ja da bog da, pa da se novom cestom provozamo, ali do tad ce automobili da lete...
Sve u svemu NIŠTA! Vrlo malo i nedostatno. Dobro je neko primjetio. U planovima za 2011. više se govori o budućim planovima. Nova Vlada je morala biti malo ambicioznija! Novac može biti problem ali ako nema druge daj da raspišemo SAMODOPRINOS! Bolje mi je da dam pare za samodoprinos nego da trošim više goriva i mjenjam selene i krajnice!
nema ti nista od ove zaobilaznice, ukoliko ne napravite neki zakon koji zabranjuje gradnju naselja gdje ko hoce i kako hoce! napravis zaobilaznicu, za 15 godina se napravi naselje, pa ti je opet onda potrebna zaobilaznica itd.... EVROPO DALEKO LI SI!
K\'o što bi Čola rekao: \"Pričaj mi makar bajke bile to\"...
respect! svaka čast. konačno da se nesto radi sistemski
Mi sa Dobrinje kad prodajemo vozilo, kupci nam u startu skidaju 1000 KM za opravku lafeta, kugli, krajnica i amortizera. Ali zato dobijamo na cijeni stanova od kupaca sa kamenjem u bubrezima.
I ja se kao stanovnik Dobrinje iskreno nadam da će Damir H. napokon kad jednom rat stane baciti malo asfalta po ovim našim tranšeima i rovovima od nazovi cesta u Dobrinji.
kad ce podzemna zeljeznica?