Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem pjesadijsko i lako artiljerijsko naoruzanje po povoljnoj cijeni. sve informacije mozete dobiti na [email protected]. iskoristite ovako niske cijene jer njihova vrijednost se iz dana u dan povecava. radujem se vasem odazivu!
al mislim da ovo definitivno nije dobro za manji entitet. kad amer vidi da ga neko licno provocira (sjeti te se Milosa I Saddama) - gdje zavrsise?
hahahahahaha,najedite se g***na
Trebali su takvu osudu (bez Rusije) poslati Dodi u pismenoj formi, i to s rupom na sredini (da se ne mući daok je nabija na unu stvar). E, tako će i Hrvati, samo polako...
Mislim da bi bilo svrsishodnije da je Dodik naredio trenutno povlačenje svih Srpskih članova iz ovih kvaziinstitucija (Sud BIH i tužilaštvo BIH). Efekat bi bio trenutan a i manje bi se prađine diglo
Dodik je jos sinoc rekao da mu Incko ne moze nista i da nece uraditi nista. Mislio sam da blefira, ali ocito mu je neko sve dosapnuo. Evo veceras je sastanak sa Jeremicem, a sutra ce Hrvati da prave svoj party. Sta ce dalje biti ostaje da gledamo, ko ovce.
Za ovakvo mlako i nikakvo djelovanje PIK je kriv iskljucivo Lagumdzija, koji je surujuci sa Amerikancima i nabijanjem rogova Hrvatima, udario samar Njemackoj i dobrom dijelu Evrope, pa sad pustaju da razni Lajcaci i Karl Biltovi mesetare i razvodnjavaju izjave i amortizuju udarce koje bi Srbi trebali da dobiju. Dobili smo Federalnu vladu, ali smo u svemu ostalom popus......ili.
Kome smetaju sud i tuzliastvo BiH, sigurno ne postenom narodu vec samo zlocincima koji su cinili ratne zlocine al ajd nije ni to toliko bitno, rijetko se spominje odjeljenje suda BIH za organizovani kriminal i to je ono cega se vlasti u RS-u boje jer znaju da nece biti vjecno na vlasti, a kad se vlast izgubi sudovi pocinju progoniti sve one koji su dotad bili nedodirljivi.
PIK sem Rusije nije PIK, nego Amerika i evropljani naspram Rusije. A to u praksi znaci status quom ili ujeo vuk magarca, sud bih ode u mp3
\"Ambasadori su pozvali SVE STRANE da podrže institucije BiH i vladavinu prava u interesu građana...\" sve strane????????
To PIC podrzava institucije BiH kao nekad sto su Srebrenicu podrzavali i mirno rjesenje u BiH, gadite mi se!!!!! Selim se odavde, ovdje nema buducnosti.
treba onu rusku ambasadu spaliti pa nek se presele u banja luku nek od tamo seru.
SAVETUJEM TE DODLIKU DA SE SMIRIŠ.SVE TVOJE NEBULOZE OBIJAJU SE BRE O GLAVU SRBIJE. NAROD TI BRE NEMA LEBA DA JEDE A TI ZAKUVAVAŠ BRE SA CELOM EVROPOM.SMIRI SE BRE MAGARČINO JEDNA.
\"Naglašavamo da je efikasan, nezavisan i nepristrasan pravosudni sistem od temeljnog značaja za vladavinu zakona, što je suštinski element funkcionalnog demokratskog društva\", dodaje se u izjavi. PA VALJDA RADI TOGA I JESTE REFERENDUM JER SVE OVO GORE NABROJANO JE SASVIM KONTRA NA TERENU NEGO STO TVRDITE NAZALOST SUD BEE HAA JE PRIVATNI FAKTOR RATNIH ZLOCINACA
Oguliš ih rusi na mješinu pa kada zagusti ostavit će ih kao i Srbiju na cijedilu dok su NATO avioni krhali amjćicu Srbiju koliko su htjeli.