Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati da mogu sigurno bi je razbucali; jedno je sigurno: za buducnost drzave najmanje se pitaju hrvati i zato nemoj prosipati teze kako od njih sve zavisi hrvati svakako imaju dvojna drzavljanstva, pa se ne trebaju brinuti oko EU. cak smatram da im je u EU bolja zivotna perspektiva, zato im je bolje da se tamo i pokusaju pronaci
Sanjarenje da ce Bosna jednoga dana biti članica Europske Unije je upravo i samo to - sanjarenje, kao kada invalid sanja da trči poljanom. Bosna i Hercegovina, cak i da se odrzi u sadasnjoj formi kao imitacija drzave ne moze nikada postati dio civiliziranoga svijeta. Ona je zrtva jedne obmane, a ta obmana zove se tzv. bošnjački narod i njegovo pravo na Bosnu. Dokle god taj tzv. narod odbija prihvatiti da u toj drzavi zive i drugi narodi, dotle ce ti drugi narodi odbijati da pomognu bošnjačkome da se savlada put prema Europi. A bošnjački narod za tako zahtjevan zadatak niti je spreman niti mu je dorastao. To je narod koji je dva puta u povijesti ostao bez cijelog obrazovanog sloja stanovnistva i kojemu ce trebati mozda cak i stoljeca da se intelektualno obnovi. Bosnjaci su toga svjesni, makar na nekoj dubljoj razini. Zato se i bore ovako grčevito da ne ostanu sami sa sobom u svojoj vlastitoj drzavi jer znaju da bi ta drzava bila onakva kakvi su oni sami. I toga se najvise boje.
sta li ce izetbegovic sada uraditi da nas zavije u crno,on nista drugo od toga niti zna niti zeli da radi
Nije Bakir glasao za, izdajnik ovog naroda
Traži fiskalni račun! Napuni kasu
Drzave su se raspadale i zbog manjih stvari nego sto je besparica. Kako vi mislite da ce se ova imitacije drzave odrzati? Preustroj Federacije je zadnja šansa Bošnjacima da uz projekt jedinstvene BiH pridobiju Hrvate, dakle barem još jedan od konstitutivnih naroda. Bez Hrvata nema ni Bosne i Hercegovine. Sto nas dovodi do zakljucka da se buducnost BiH svela na dvije opcije - raspad ili etnoteritorijalizacija. Birajte.