Komentari (532)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustase mars u svoju zemlju pa pametujte Ko vam je dao pravo da se mijesate u unutrasnje uredjenje i probleme BiH Protjerali ste 250.000 svrba i vi sad djelite demokratiju
Vi proterali 100.000 srba iz Sarajeva i sveli iste na 2.44% u FBiH, i onda ti daješ sebi za pravo da držiš lekcije Hrvatima. Lobotomija sa vama Bošnjama.
Svako radi ono šta može. Miješili bi se i mi njima sigurno, kad bi mogli. To ti je tako, pomiri se sa tim.
PRIKAŽI ODGOVORE (56)
Politicki rat. Zna se sta ustase u Stocu rade godinama. Samo ne razumijem letargicnost Bosnjaka.
Zato sto je babin sin naslijedio ono sto mu je radio i babo , Hercegovina je davno prodana i to je zavrsena prica Pitaj ljude iz Hercegovine sta mislie o tome Balibeg pravi sebi trokutistan gdje ce biti glavni hebe mu se za ostatak zemlje, bitnan je torkutistan na potezu Zenica _ Tuzla - Sarajevo
Nije tajna i niko ne poriče da su Kaplan i Demir iz SDA fizički nasrnuli na Raguža, čime su sve zasrali na svoju i bošnjačku štetu. Da su znali sačuvati živce, a ne divljački reagovati, sve bi puno drukčije bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Demografsko zaposjedanje Stolca podrazumijeva, ako ne osvajanje većinski hrvatskoga Mostara, onda svakako njegovu destabilizaciju kroz izdvajanje tzv. bošnjačkih dijelova grada iz njegova sastava. Takva je politika, unatoč odluci Ustavnoga suda BiH, rezultirala višegodišnjim neodržavanjem lokalnih izbora u Mostaru, što potpuno paralizira razvoj grada, sprječava njegovo okrupnjavanje i središnju, odnosno glavnu ulogu u prirodnom i povijesnom hercegovačkom povezivanju.
Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini samo su potvrdili bošnjačko-srpske namjere da međusobno podijele tu državu na dva nacionalna entiteta – srpski, koji se nedavno legitimirao organizacijom referenduma i bošnjački, u kojem muslimanska komponenta nekadašnje hrvatsko-bošnjačke Federacije svoje gubitke od Srba nadoknađuje otimanjem hrvatskih prostora. Zoran primjer takve islamističke ekspanzije bošnjačka je politika manifestirala na izborima u istočnohercegovačkom gradiću Stocu,
U ovoj drzavi svi sudci i susjedi i narod.zasto sud BiH dozvoljava da SVI DRUGI RADE NJIHOV POSAO??
Zamolio bih novinare iz Hrvatske (ako uopste citaju ove ovdje komentare) da jos jednom iscitaju i analiziraju Milanoviceve komentare te zaoke upucene ka Beogradu nakon izbora u Hrvatskoj. Zahtjevajte od ovog covjeka da progovori. On to duguje ne samo vasoj, vec sada i BH javnosti. Milanovicu, u ime Boga dragog Alaha progovori.
Hulje pokvarene! Vi ste dosli da nekome dijelite pravdu. Pa kada se samoproglasavate casnim i postenim onda mislim da necete imati problema da objasnite medjunarodnoj javnosti, te gradjanima Hrvatske zasto su se uoci Hrvatskih izbora koristile usluge Vuciceve vlade odnosno Bograda u politickom inzinjeringu izbora u Hrvatskoj na nacin koji je nedavno detektovan u BiH.
Njihov problem je Granicni tako da oni se trebaju od 90 to rijesavati ili Sudski ih potjerati zbog njihove NEOdgovornosti i upetljavanja gdje netreba. Znate ono Pitali Doktora :"izvinite koliko dugo ste u Politici" On se nasmiao i odgovorio" citav zivot svoj gubim vrijemena neodgovornost ljudski tacak.😄
Ovaj post mi je otisao, a nisam ga zavrsio. Ako moze neko iz administracije da ga ukloni jer cu isti ponovo objaviti za koji trenutak cim zavrsim editovanje.
Hulje pokvarene! Vi ste dosli da nekome dijelite pravdu. Pa kada se samoproglasavate casnim i postenim onda mislim da necete imati problema da objasnite medjunarodnoj javnosti, te gradjanima Hrvatske zasto su se uoci Hrvatskih izbora koristile usluge Vuciceve vlade odnosno Bograda u politickom inzinjeringu izbora u Hrvatskoj na nacin koji je . Moze li iko u Hrvatskoj drzavi ko je imalo castan da potvrdi da se u Hrvatskoj drzavi nisu odigrali izbori po onom istom obrascu koji je uocen u BiH?
To je i naša zemlja, mislim Hrvata, pogotovo taj prostor koji je branio i obranio hvo, a ako hoćete naše vaše, onda je sve zajedničko ili vaše na na 24 % teritorija.
Poslao vam je "hrvatski" SDP Frljića iz Travnika i njegovu novu predstavu. Uživajte, gradžanski multietnićari!
Ustav RH, članak 5. U cilju promicanja veza s Republikom Hrvatskom, slijedom Ustavom Republike Hrvatske i Strategijom o odnosima Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Strategija) preuzetih obveza, Republika Hrvatska svoj odnos s Hrvatima izvan Republike Hrvatske temelji na uzajamnoj suradnji i pružanju pomoći te jačanju njihovih zajednica, uvažavajući pri tome sve posebnosti i različite potrebe hrvatskih zajednica izvan Republike Hrvatske.
Članak 6. Skrb za Hrvate izvan Republike Hrvatske sastavni je dio unutarnje i vanjske politike Republike Hrvatske. Republika Hrvatska zauzima se za provedbu svih dvostranih i mnogostranih međunarodnih ugovora i ostalih međunarodnih instrumenata kojima se štite interesi, prava i položaj Hrvata izvan Republike Hrvatske.
Ova dvojka je prekardašila i posljednju diplomatsku normu! Ako mislite da vam je neko odobrio da vršljate pio Bosni kako vm se prohtije, nešto sa vama nije u redu. Da vam se nešto deilo na putu, našli biste krivce u Bošnjaka, iako vas polovica Hrvata, jednostavno mrzi! Ko od Hrvata voli one lopove na vlasti u Stocu. HDZ i D. Čoiću, raspišite vi referendum sa pitanjem ko vas voli u BiH!i Izborni rezultat je već rekao!
@Čiko1911 - pratio si veoma neobjektivno, ofarbano itd. Pogledaj analizu CIK-a. Čoić predstavlja Hrvate u cjelini isto kao i Izetbegović Bošnjake ili Dodik Srbe. Ne gledaj njih i njihovu priču - gledaj stvarnost cifara! Svaki od njih je izgubio po stotinu hiljada glasova!
Da smo drzava kako treba ovo bi odmah pohapsili jer nisu ispostovane diplomatske procedure o ulasku u suverenu zemlju.
Da smo država kako treba Kaplana na doživotni zatvor!
Ma i nek nismo država ali ako čačkaš mećku dobićeš po (pitaj Kaplana)
Nije lako Bošnjacima u Stocu, puna podrška Samiru Kaplanu.
Da je BiH država Kaplan bi trebao biti u Zenici u zatvoru. BiH nije Sirija. BiH je demokratska država, a klapan je to spriječio
Gradjanske stranke ne mogu riješiti nacionalna pitanja i obrnuto, a pogotovo u našem etno političkom sistemu!!
ovo je prelivanjeustaških političkih govana preko granice.hvala braćo hrvati alidrugi put molio bihda pošaljete govna u mrtvom stanju.ta su najkorisnija, dobro nađubre,bude zemlja plodna
Frljić iz Travnika? Ustaša? U režiji gradžanskih multietnićara iz Hrvatske?