Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u tv snimku s ove tribine upada u oci kako su manje-vise svi prisutni \"intelektualci\" imali slusalice na usima iako je Moon citao s papira dovoljno sporo i razgovjetno
Vrijeme je da crnokošuljaši iz Hrvatske stranke poturica, reketaši iz Stranke za kumove, prijatelje i rodbinu, te atentatori & pljačkaši iz stranke Kradom za boljitak (Lojanovići), umjesto u Vladi, budu uhljebljeni tamo gdje im je mjesto - u KP Zenica. Pošto su ih u Vladu koju priznaje 24 posto BiH turili upravo MajMoon iz teksta i njegov privatni majmoončić Inzko, u njegovu priču niko više ne vjeruje. Pishalina obična.
hahahahaaa! ljudi je li iko još međunarodnu zajednicu uzima za ozbiljno?!
cemu je vrijeme tome je i vakat pustite me samo da jos malo zigujem Bosnje... mozda skontaju, mada sumnjam, da su Srbi ipak nebeski narod :)
Drzava koja nema jedno ime, vec dva, Bosna i Hercegovina, pa u njojzi zive Bosanci, ali zive i Hercegovci. Pa bosanci spram hercegovaca i obratno, pa drz-nedaj, povuci -potegni, pa ko`fol svi balimo na Eu, ili Nato, pa drz-nedaj.... Dobar ovaj papka, kao i svi Ameri je nesto pobrkao u glavi. Jedini `pametni`argument koji oni imaju je topuz, sve ostalo nekulturna, glupava stoka, neobrazovani uhljupi....itd. Zivio i vidio sam sve tamo. Nastali od krimosa iz Europe, i takvi su danas.
Majmoooon