Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ptica DODO nece jos dugo. Amerikanci metu region. Sanader, Milo, Tachi...Dodo je visoko na listi. Mislim da ce i on uskoro dati ostavku \"iz privatnh razloga\".
Kakva su krmad ovi SNSD-ovci...
Za mene je SDS poznat iz rata i ne može oprati njihov obraz niko.
XP 27.12.2010. u 22:08 Naravno da je SDP multietnicka stranka: 1. Idi na webstranicu SDP-a pa vidi ko su sve clanovi raznih odbora: 25 % Hrvati, 25% Srbi, 40% Bosnjaci, i 10% iz mijesanih brakova 2. Glasaci SDP-a su prije svega oni koji se smatraju gradjanima BiH, u velikim procentima Srbi, Hrvati i Bosnjaci iz svih podrucja u FBiH (a bogami i u RS-u) Pitaj omladinu svih nacionalnosti recimo u Tuzli, Sarajevu, Mostaru...pa ces vidjeti ko glasa za SDP BiH! Nijedna stranka u BiH nema tako izmjesano rukovodstvo, clanstvo i glasacko tijelo kao SDP. Hajd navedi ijednu drugu osim SDP-a? Zato se etno-fasisti i boje ove stranke - ima glasace u svim dijelovima BiH, i to svih nacionalnosti! Ali kretenima ni cinjenice nisu dovoljne!
Vesna Pusić: \"Bila sam jako protiv cementiranja RS, u ono davno vrijeme, danas je, međutim ona politička činjenica, bila sam i protiv stvaranja tih entiteta. Međutim u ovim uvijetima Hrvati nemaju temelj za svoj politički utjecaj.\" http://vesna-pusic.hns.hr/slike/dokumenti_3/g2010/m12/x3254262136171498.pdf
krmacetina i krmcic, drugi predekana, HITNO.
antifasista 27.12.2010. u 20:19 SDP multietnička stranka? Koga? Bošnjaka, muslimana i bosanaca, židova, 1-2% srba i 2-3% srba. Kad budu dobivali barem 20-30% glasova od hrvatskog biračkog tijela, 20-30% glasova srba u BiH bit će multietnička. Za sada je to dominantno bošnjačka stranka sa \"celofanom\" od građanstva i multietničnosti ;)
SDP 27.12.2010. u 21:12 Eeee, SDP dok tako budeš pričao o RS-u vjerojatnost da ćeš ga ukinuti je nikakva. Tim izjavama samo kontraproduktivno homogeniziraš RS ;)
E, nek\' su poslali PES-u. Nema veze što će biti odbijenica, al neka znaju i tamo za ovu crno-crveno-zelenu koaliciju. Jurišić i kod Bakira ponovio da će ići osuđenom zločincu Kordiću u posjetu. Zanimljivo da oko ove Zvonkine izjave ranije nije bilo toliko prašine kao oko one malonogometne momčadi koja je nazvana po osuđenom zločincu. Dvostruka mjerila? ccccccc
SDP je sadašnjost i budućnost Bosne i Hercegovine i samo sa SDP-om genocidna tvorevina RS će biti definitivno ukinuta. Eto Srbima Kosovo pa neka tamo sa šiptarima opletu novi Boj na Kosovu.
\"S druge strane, stranka koja ima sporazum sa Karadžićevom strankom je posljednja koja ima pravo nekome držati moralne pridike\", kaže Magazinović za Sarajevo-x.com Opaaa pravo u celo! :):) SDP BiH je multietnicka stranka, gradjanska, socijaldemokratska! Krivo etno-fasistima sto gube glasace!!!! Nek se pojedu od zavisti!
E ko daje izjave, onaj sto ga od 1000000 i kusur Srba u BiH cijeni njih 15 clanova SDP sa sve Slobodanom Popovićem na celu. Ti si Magazinovicu maskota SDP-a i blijeda slika pokusaja prikazivanja Sarajeva i SDP-a visenacionalnim. Jadan si, a koaliras sa Pavelićevom strankom. Mene je stid ako si ti Srbin, da sam sa takvim dusmanima pripadnik istog naroda.
Nikad više im ne treba dopustiti. Slažem se 100 %. Manet.
srb in \"Kad ne pomaze ono cuveno: HELJP BAZNIJA:::ĐENOSAJD ĐENOSAJD...HELJP\" na koji nam se način izrugivaju dušmani,kako nam bodu trn u naše oko,kako se izrugivaju mooru bijelih nišana u Srebr.nici,kako nam bacaju soo na našu najljuću ranu,bukvalno pljuju po mučenički umorenim Bošnjacima Muslimanima u Sreb.renici..itd Razmisli narode bošnjački,doobro se razmisli i zakuni se krvlju rahmetli Hajre Mešića,zakuni se krvlju znanih i neznanih heroja,zakuni se narode Bošnjački da nam dušmani nikada više ni pod kojim okolnostima ne smiju doći glave,ako ponovo budemo slabi isto će nam se ponoviti samo ovoga puta još u goroj varijanti,budi uvijek spreman narode Bošnjački,uvijek za navijek.
Genocidna sumska=Dodo..........jos malo pa nestalo !!!!!!! SIKTER
Heljp Miljorad,Heljp Miljorad.
SNSD = NSDAP BiH Sto znaci da u Dodikovoj partiji postoji jedan visok stepen socijalne demokratije kao i u H.itlerovoj...