Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve crne otpremnine ukidaj to obavezno. Jašete nas 30 godina svi ste milioneri postali preko nasih leđa. Stanje u drzavi nikad gore
Kome bolan da se pokazu pa oni su godinama svrha sebi samima... Dan ranije odbili raspravu o invalidninama... Odbili da uvecaju naknade ljudima bez nogu...ruku ...oka... Pravim sinovima Bosne... I sebi digli 500km za nerad i nesposobnost... Pa njihovo uvecanje od 500km je duplo vece nego ortopedski dodatak jednog amputirca RVI... I sta rade ta udruzenja dođavola !!!
Jucer ste bolovanje sveli na 15dana kad ste mogli to da uradite i ovo bi trebalo proci odma.
Kad idu izbori kako smo fini i osjećajni upm
A poslije izbora će ih dići na 1500.Samo stada trebaju da glasaju opet svako za svoje.
Vratiti penzije na prošlogodišnji nivo,eto para za poslanike
Zasto da im se smanjuje plata. Pa Halid Genjac je svoju mladost dao za Parlament i sad da mu neko smanjuje. Svasta
SDA najvece zlo sto je pogodilo BIH nakon genocida
Ma nema šanse da ukinu 500 km.Ovi nasi iz Pederacije su se juce pokazali ukidanjem bolovanja od 42 na 15 dana.Pa vi skupstine pederacije niste radili 4 godine,a sada nas daje te u ropstvo poslodavcima i onako radmi za 700 do 900 km,a vi imate do 5 tisuca km.Vi ste bruka ljudska sramota me za sto sam glasao.ali.moj listic ce biti prekrizen niko u parlamentu nece dobiti moj glas
Pratimo vas danas, sve pojedince, sve stranke, izbori su uskoro.
Tesko vrlo tesko da se oni necega odreknu
za ovih 30 miliona zamisli koliko bi se djece moglo poslati na prijeko potrebna lijecenja...ccc
Banjalucani i biscani moraju doci zajedno pred OHR i protestovati protiv evropskog odlagalista nuklearnog otpada na Trgovskoj gori.
Jok ba, dignite za još milju, ionako ce brzo kraj
Treba podržat parlamentarce. Lider je rekao da će višak uplatiti u humanitarne svrhe. Zar vi ne vjerujete u to?
Sega, sala..
a sta je sa akcizama kolko se treba se cekati na to pelet i drva nisu pale cijene a ima da istekne zabrana izvoza