Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se šalju još uvijek kada neko umre. Pa da ne bi gospoda dolazila u posjetu onda pošalju jedan telegram podrše i lijepih želja.
Mislim da bi bio red da klix posalje telegram saucešća @commijevoj porodici. Polio se commi benzinom i zapalio jer su mu drotovi prilikom upada u redakciju klix-a izbrisali komentare :)
Sto nisu onog istetoviranog rmpaliju što radi na paketima na pošti na stanici prebacili u odjel za telegrame. A ne tamo s klijentima onakav krezav a još bahat, nadrkan i nepristojan. Kad mu kažeš 'Vi' on se okreće iza sebe, konta da ima neko iza njega :) A on tebe da persira nema šanse. Em puši na šalteru. Za ne povjerovati koji isprdak radi na najprometnijem šalteru za preuzimanje pošiljki u gradu.
ccc a ja sam mislio da je toalet papir jedini papir koji ima posebnu vrijednost!!! :(
A maloprije rece klix kako se fax vise ne koristi. Sjoj klixu klixu :-)
Fax koriste još samo naše nesposobne, neuvezane, nefunkcionalne, budzetske, uhljebljivacke ustanove i kompanije. Primjer CARINA: ako nešto naručite iz inostranstva i žele da utvrde cijenu traže od vas da im pošaljete račun faxom, a isti taj račun morate da skinete sa interneta isprintate, odete fino u poštu i onda provedete pola dana u redu, i taman dođete na šalter i teta vam fino kaže ne radi FAX.
Zlatko Lagumdžije je poslao telegram saučešća Izraelu nakon ubistva 4 izraelska rezerviste od strane Palestinaca prije 20-tak dana.