Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli bošnjake kuracc za dodika, on je nama sprdnja bio ili ne bio na vlasti. Dosta ba
Pao na Bosni, kao i sav šljam prije njega.
Svi su oni smeca sta rade da narodu bude bolje, nista njima ovo stanje odgovara, jer da je sredena drzava 90% politicara bi bilo u prdekani, njima treba prvo uvest zakon o porijeklu imovine, sve milioneri odakle tolike pare naravno od krade
@075 kako druze kad su se bas bosanski muslimani, nakon sto su ih Osmanlije prodale i uskratile pomoc, su se jedini opirali okupaciji AU. Koje knjige si ti citao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar je ziv ovaj Milf?🙂
Ova mi baš nedostaje.
pa ostat će pozicija bez posla sljedeće godine.sve za njemačku
Zvekno bih ja tebe
Dobra ova Pandurevićka uvijek bila
Ja mislim da se ova dobro yebe
Pa Sunce ti milo evo 25 godina SVAKI DAN ISTO Non STOP 0/24 Mile , Bakir , Covic , Mile , Bakir , Covic pa dokada vise u 100 PM ima li kraja ????
Normalno da nema kad radi sve na rušenju manjeg entiteta 🤣
Rijetki su političari u RS koji ne misle o samostalnosti tog entiteta.Sad oporba ganja malo popularnosti i glasova a sjetimo se da je i Mile došao kao socijaldemokrate i iz oporbe u tom trenutku. Pametnom dosta
Otkud ove milfare odavno se javila nije...
Svema vama u Republici srpskoj,viste Dodik,vi ste ga glasali,vi ste ovo stose desava kompletna Republika srpska Dodik vas zastupa,ispunjava vase zelje,vas intelektualava, vas izbjeglica,vas pijanica,vas prepametnije,vas malounije, sada vidite sliku ukupnog naroda Dodik bi trebao svoju sposobnost naglo okreniti vlastitom zivotu a vas pustiti dase ne krijete iza njegovi ledja.
Gospodjo, imate prezime ipo
Mi bosnjaci cemo Dodiku jednog dana dici spomenik za sve zasluge povodom homogeniziranja Bosnjaka i bosanske politike, te unistavanja Srba cija propast zapadno od rijeke Drine neminovno nadilazi.
Mile je svercer i njega samo pare zanimaju al vi iz opozicije ste gori od mile a to znaju i stranci pa ga drže na vlasti
Ne gotivim je, ali istinu je rekla.