Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebote offshore za 900 dolara otvoris firmu, dobijes adresu, pecat i cak sekretaricu. Mada je ta sekretarica za sve offshore koje su tu u ispostavi. Dobijes postanski pretinac i pecat i kako reci sasvim legalnu firmu. Onda otvoris racun u nekoj banci na tu kompaniju. Onda uplacujes pare toj kompaniji ko fol za neke poslove koje ti napravis specifikaciju i projektnu dokum jer ti imas pecat. Itd itd itd. Samo maste treba
@error091113 imas tamo jedno 10-15 "drzavica" bez poreza i bez ikalvih sranja. Samo im godisnje placas neki bezze kes za tu svoju konpaniju. Neke nedajz neke nazive kao tipa export, ltd, company, ne znam ni ja koje sve da ti budu u nazivu kompanije
Sve sam uradio a da nisam izasao iz kuce. Otvorio kompaniju i racun. Racun sam htjeo u nekoj svicarskoj banci, ali nazalost traze minimum 5000 dolara depozita, a onda ima jedna u luxemburgu koja nije trazila depozit osim papirologije i jest da me je broker odmah zvao iz te banke ata zelim. Sto znaci i engleskog jezika malo trba. Osnove. Onda sam mu rekao da zelim malo trgovati dionicama i naftom na veoma malom nivou, micro. Do 1000 dolara bankrola ta pocetak. I on mi posalje svu dokumentaciju na kucnu adresu samo popunis i posaljes nazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kome trebaju ti famozni papiri pa to se kod nas uveliko zna
budalama koje tvrde da su njihove politicke vodje nevine i da se protiv njih vode montirani politicki procesi (ako se uopste i vode)
@tomandjerry Ma dzaba to sve, kada nakon svega, za ovih 25 godina narod nije dosao pameti, nece doci ni da ispliva pedeset Panama... Svejedno je to nama ba sve. Opet ce konstitutivni da zaokruze svaki svoje krvopije, i to s pjesmom.
Svi su krivi,samo mi neradnici smo u pravu
pa lako je otkriti ko iz BiH ima otvorene offshore firme... samo tražite one koje imaju milionske gubitke...
Cekam....
I sta cete uraditi kada objave imena ? Izaci na ulice ?? Traziti hapsenja i istragu ?? Ma mrs vise svi u 3pm abnormalne
da ko na islandu 15000 haha
Za nas nista novo mi za nase znamo i bez ovih Panamskih hartija..Mi smo prava demokratska drzava sve znamo,nase "postene " vodje nam uvijek kazu kako nas kradu.
Pa evo , sada je , ako nikada prije toga nije , bjelodano jasno , da jasnije ne može biti , za što se svjetski močnici ( ali i domači ) bore i trude do besvjesti ????? Pljačka i samo pljačka , gomilanje novca do neslučenih iznosa..vile , dvorci, avioni , luxuz... .izbjegavanje poreza i zataškavanje mutnih radnji....... Nikakva vjera , nacija , državni interes , ljudska ptava , humanizam , altruizam, ...demokratija...nema prioritent nad ovim.... Sve drugo je obična laž za maseeeee...
Ovo je da se idi ko je najveca zvjerka u zvjerinjaku. Ko moze platice da mu se ime skine sa liste
I OVI IZ "PANAMA PAPERS" SE*U,LJUDI SKOLINILI MALO CRKAVICE DA IM SE NAĐE ZA CRNE DANE A ONI ODMAH OBJAVLJUJU. NEMA SMISLA!!!!
Ma sitne su kod nas ribe da bi ih primili u to drustvo. Za BiH su culi samo zbog rata, a za RS nije culo 99% svjetskog stanovnistva.
Ama "bolje" je za nekoliko godina! Gube!
K'o da mi i bez njih ne znamo tko su "lopovi kapitalci" u ovoj državi ...??? Samo smo , yebi ga, inertni da bilo što poduzmemo ... !?!
i sta kad ih otkriju, pa i sad se znaju lopovi po bih pa i niko ne dira .,.
Bit ce nekoliko sati tema na klix-u i to je to.
Mozda je u dokumentima necitko napisana imena bh lopova.Pa ce to potrajati dok strucnjaci za rukopis donesu svoj sud.Objavili Putina a da ne mogu nase ublehe.
¸Bakira tamo nema , nije njemu potrebno to , njemu je babo osigurao trezor za hapisanje i skrivanje