Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gradom vlada HERPES SIMPLEX VIRUS samo svi sute i nece da upozore ljude, raspitajte se o ovome i zastite!!
jest vala, samo grlo nema gripe
Vala su mene i ledja ušćakla pa ne mogu ustat' ni kahvu da popijem. Al' nije još vakat za gripe.
E jeste se nasikirali sad ce i gripa, nemajte brige.
Ovakvih naslova nema ni u Novom Pazaru...
pitali Srbina -Imali turcizama u srpskom jeziku? -Vala nema nijednog!
vala???
ALI VALA HHAHAHAHHAHAHA me nasmijaste :D
vala gripe nema :D
Kako stije stvari vi iz glavne van kasabe pomrijece te od virusa i zaraznih bolesti ..sto ce reci bez iko da vam u tome pomaze,jedino sto nikog zbog toga necete moci tuzakati u Haskom trabunjalu !
HAHAHAHAHAHAHAHAHA najaci komentari umrijeh VALA xD
VALAahi billahi, najjaci ste
Halo KLIX možete li nam objasniti ovo VALA !?!?!?!?!?!?!?!?! već kad ste dozvolili da korisnici imaju pravo da komentarišu članak.
ja dođem s temperaturom 39, grlo me steglo, jedva dišem, jedva na nogama stojim, kaže mi ona na kartoteci sve je puno, to se naruči par dana unaprijed :S wtf, da bacam grah kad ću biti bolesna, pa da se naručim???
ma to su se smo nahladili oni što nisu glasali za sda a vjerni glasači su normalno u toplim prostorijama-tamo virus nesmije uči neda kirba
"Pacijenti se žale na grlobolju i otežano disanje, ali vala gripe još nema" VALA???
....ali VALA gripe jos nema............ sta je ovo al'na mi onog malog sto spava u besici.