Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da i izbrišemo RŠ olovkom i papirom.
Neko mora da plati odštetu nastalu agresijom i genocidom. Pa ne može se tuđe rušiti paliti ubijati a za to ne odgovarati i ne platiti štetu. Štata je u stotinama milijardi pa nek Srbija plati jedan dio i pomogne tzv rs-u jer su ih oni gurnuli da izvrše genocid.
23%
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
GLEDAJ VUCICU CIJELI SVIJET CE DA OBILJEZAVAAAAA
Snajperista na aparatima
Pa čekaj goouser zar vam nije Srebrenica "veliki zločin"? Sad je problem i obilježavati to? Vi ste bolesnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Došao srbin u EU i pitaju ga sad šta je to problem, zbog čega vas to prozivaju dole, vas srbe? Kaže on: Negiramo genocid.
Uopste ne razumijem sta srbi hoce!! Napravili su stravicne zlocine i genocid na prostoru skoro cije nam bivse drzave. Sada je vrijeme da plate za to. Neka se ukinu entiteti i neka srbija plati odstetu za ratne zlocine. Gdje je problem. Nisu Muslimane pobili marsovci nego srbi. neka za to i plate.
Kao PRVO trebao bi visoki predstavnik kazniti svakog iz RS kaznom zatvora za negiranje genocida po zakonu koji je doneo V.Incko....
Poslje proglasenja za génocide ide ukidanje genocidnog entiteta RS i zabrane svake pojave zlocinacke Herceg y
Za to vrijeme u Srebrenici nema ni pekare ni banke I onaj mracni chetalj hebemamusvoju sa negiranjem zlocina
Ova rezolucija je nebitna, nije obavezujuca, uzalud se radujete
Da su normalni sve bi bilo bolje i drugačije, pošto nisu, imamo Dodika i Vučića bolesnike za vlašću i kriminalom.
Mere li i jedna rezolucija za Vučića jer je reko da će platiti skup svim Dobrim Bošnjanima iz regiona ! Pa da se obilježava u UNu dok je svijeta i vijeka ! 🤣😅🤣😅🤣😅
...cilju sprečavanja revizionizma i pojave genocida u budućnosti... a u pojasu Gaze genocid na steroidima, ubija se sve sto ima puls, zene, djeca, doktori, novinari, muslimani, hrišćani. Rezolucija za brisanje krvavih ruku, i malo Rusija da izgleda loše.
Jao Vučko i Dodo na aparatima...Jao nakon toliko godina ,istina spora i dočekasmo je.
Ovo je "Trla baba lan da joj prođe dan" rezolucija ! Meni kao Srboćetniku ne smeta jer se ne spominje ni Srbija ni Republika Srpska ! Mislim nisam "za"" al haj i Bošnje da mogu reći da su dobili i oni nešto ! Važno da Srbija dobija investicije u milijardama € od tih istih što su podnijeli tekst u UNu a Bošnji Jusuf nek dalje šalje brašno i kahvu iz Amerike ! I svima fino ! 👍
cim se usvoji rezolucija r.s treba ukinuti
Kao Bošnjak kažem, da nam nikakva rezolucija ne treba. Ti isti što guraju ovu rezoluciju, danas čine genocid nad Palestincima, pa će i njima za koju godinu poklanjati rezolucije. Licemjeri neviđeni.
Gdje je osuda i odgovornost medjunarodne zajednice koja je stitila Srebrenicu a nije ni prstom mrdnula da bi sprijecila pocinjena masovna ubistva muslimana.
Ide kmečanje uz gusle