Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zene jest opasna 2 krempite
Voli slatko stas :)
Direktore nije on lud .. Zato i jest uzeo 2krempite ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma nije problem potrositi 5000 KM. Hajde razvuci 300 KM mjesecno.
FANTASTINHO I NEKA TAMO BC -ODMAH DA VAM KAŽEM JA SE U ŽIVOTU BORIM ZA SVAKU PARU JER MI JE POTREBNA ZA ŽIVOT A RADEĆI SVAKAKVE POSLOVE KOJI SE NUDE I NA TRŽIŠTUI ILI PRIVATNA GRĐEVINA UPOZNAM I DOSTA LJUDI KOJI SU MIO OČI OTVORILI KADA SU U PITANJU SLIKE I PRILIKE U BIH ...KAO JEDNA OD TOH SLIKA JE I JEFTINA PRIČA I JEFTIN POKUŠAJ SKRETANJA JAVNOSTI LJUDIMA SA PROBLEMA VISINE PLAĆA NA NEPŠTO ŠTO NE OREDSTAVLJA PROBLEM A TO JE PROBLEM POTROŠNJE TUH PARA...DAKLE NISAM POTOMAK BOGATIH I NIJE MI KRIVO ZAŠTO NISAM SNIMLJEN JER ZNAM DA NE BI BIO SNIMLJEN A KAMOLI PUŠTEN U JAVNOST SA SVOJIM IZJAVAMA PROBLEMA TRENUTNOG STANJA TE NJIHOVOG RJEŠAVANJA...NEMOJ MO NANU SPOMINJATI STOKO NEPISMENA
a njemu je ovaj enormni iznos penzije legao u ruke je li to zelis da kazes? Da ovome covjeku koji ocito ima vise godina nego ti dlaka na glavi nije zasluzio 310 maraka penzije...Mozda treba da posteno popljujemo ovog starca i njegovih 310 KM a da pustimo koju suzu za Policem jer sta ces...on ima samo 40.000KM? A sta ti mislis na koliko se normalnih plata i uposlenih radnika moze podijeliti ovih 40 20 10 9 i 6 hiljada maraka? Imbecilu jedan iole normalan covjek bi osudio ovo balahanje osim tebe...normalan covjek, koji radi, crnci za platu od 600 ili 800 KM zna o cemu ja pricam, a ti sa nikoga nisi ubijedio sa tom svojom pricom o penzionerima koji ne zasluzuju ni ovu ubogu crkavicu koju imaju...I by the way mozes mi do sudnjeg dana stavljati minuse na komentare,ali ja cu i dalje govoriti istinu...majmune jedan sidji s grane napokon!
sve se nema a krempite se jedu ??
Nije problem Željkonih 6 milja, bilo bi sramota da Predsjednik države ima manje. Problem je (i sramota) što mu je to džeparac. On se vozi, oblači, ljetuje, zimuje i jede na račun države. Pogledajte revizorske izvještaje. Zato treba objaviti CJELOKUPNA PRIMANJA I BENEFICIJE onih koji su na teretu poreskih obveznika.
moje misljenje je da i trebalo bi biti tako da Predsjednistvo ima najvece koeficijente za plate pa prema dole nizi nivo, manja plata...
A isti Ante Krajina čiko :D hahhaha ministar finansija FBIH
tako je treba im dohakati!
ja sam gay i svaki mjesec sa 500 KM lako začepim svaku rupu.
da nije žalosna ova naša zbilja....dedo bi bio smiješan
Cristiano Ronaldo napravio raskid ugovora sa Real Madridom i prijavio se na konkurs za direktora u BIH. Razlog: Bolja plata!!!!!!
i ove s 5-6 iljada zanima na šta on potroši 300 marona.
hahahaha.. King!
Ja pomislih Ante Krajina...
svidja mi se kako je gospodin rekao na kraju ''al' dohakat' cemo im''
Pa boli ih briga dok narod suti...Organizuju se protesti 100 ljudi...Mi smo krivi nisu oni.Mi necemo da se borimo za nasu bolju buducnost.
Zato on jede spinat i u liniji kao da mu je 20 godina a ne penzioner. A Komsic i kompanija debeli, visok pritisak i kolesterol. Nece im niko nikada dohakati. Evo ja sam spreman i lovu staviti. Jer da nije njih dosao bi neko drugi i uzimao isto. Narod nikad nije bio vise po crkvama i dzamijama a pohlepan i zao.