Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi sanđe u pljanjinarskom savezu Selver Ajurlahi, kad si ti pljaninar bio?
Očito si jedan od tih na koje sami mislio, naravno da je planina otvorena za svakog ali komercijalizacija sa narodom kakav je naš ne može ništa dobrog donijeti. Drži se ti svojih govana i dalje od planine ;)
@Planinar ja planinara i govvana... a šta misliš da ih sve strpaš u zatvor, a da samo ti ostaneš na slobodi
Super sve, divno, krasno, ali nije pametno vraćati ljude u prirodu, da zaprljaju i zagade još ovo malo ljepote što nam je ostalo, tamo negdje iznad 1500mnv...
Sve vas mrzim..,kakva priroda fuj
Svaka čast Dragi Bozji,to je čovjek živa legenda i borac da se očuva ovo što nam je Bog dao.Kamo sreće,da je takvih više.