Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Ajanoviću, Vaš angažman za državu je zaista bez presedana i impozantan, s obzirom da nemate direktnu političke funkciju, kao izabrani ili imenovani dužnosnik, i ovo je jedan od čitavog niza takvih aktivnosti proteklih godina. Hvala na svemu, građani Bosne i Hercegovine trebaju biti zahvalni i nažalost nisu/nismo Vas izabrali u državni parlament prošle godine
Btw. ovo je čovjek koji je završio fakultet u Banjoj Luci.
mirnese jes to ti hljeba ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to care deri LOPOVA DZES LOPOVEEEEEEEEEEEEE
Samo glup narod koji je u nedjelju izabrao Cengica izdajnika i petokolonasa, moze biti da ne glasa za ovog tipa. Ako je za utjehu, mozete zamisliti, SDA izgubili u nedjelju od izdajica i petokolonasa koji su otvoreni izdajnici i koji i ne kriju da rade za Srbiju i Hrvatsku.
neka se tuzakaju, manje ce imati vremana da nas zavadjaju i truju mrznjom
Bolje ikad nego nikad...
Ajanović radi ne daje samo populističke izjave kao ostali, samo je šteta što to mi ne nagradimo na izborima.
Ako budu sudovi u RS-u , nema nista od tuzbi
Samo mudro i pravno sa ovim sizofrenim Dodikom.Vadit će se i na svoju dokumentovanu bolest.Sizofrenija.Neka onda po presudama služi kaznu u umobolnici.
Jednom je imenovani gosp. Dodik izjavio da ukoliko BiH nešto igradi u Republici Srpskoj, to se onda može i nazvati po BiH (da da, slažem se da bi slagao da se to desi), kao što se u sirotinjskoj RS gradi od donacija Republike Srbije, pa se po Srbiji nazivaju bolnice i škole. Predložio bih da FBiH izgradi u Republici veliki broj predškolskih ustanova. Vidimo da su ti mališani daleko najpametniji a nisu još postali guzouvlakači.
Samo na osnovu nesrazmjerne raspodjele prihoda od PDV-a, Federacija vam je u RS napravila gotovo sve što imate. Budite zahvalni što je to tako - jer neće još dugo ;)
Jugobalije danas kao i u prošlosti druze se sa cetnicima i ustašama što Su vršili Genozid a bošnjo tupavi ne da pravda agresors vec potuzuhe SDA i Bakira što je se desio Genocid U Srebrenici. Nije ni cudno da u Bosanskim i Herzegovackim gradovima vladaju genocidaši ib nacisti Al to nije Problem Jugobalij vec SDA im smeta . Sljedeci put neka vas so zadnjeg zakolju a Mi U srednoj Bosni imamo svoje Heroje
Osobama koje imaju dijagnozu (koju je lahko prepoznati) nacionalne kronicne bolesti treba zabraniti zakonom da radi u bilo kojem sektoru politike a i obrazovanja .
NEMRZI DUDUK NIKOGA ON SAM SEBE MRZI
Ima ti on takvih koliko hoces u sudu, kakva fajda
dobar je ovaj mirnes kad se naljuti
sdfa botovi vise vole status Zahiragica i Kapidzica nego krivicnu prijavu.
Ameri su napravili RS u jednopolarnom svijetu kad Rusija nije mogla uticati na svijetska dogadajanja sto dokazuje da im je RS bio cilj stvoriti, sad kad mi imamo alternativu tj Islamski svijet i istok oni ce poceti ukidati RS ne zbog nas nego zato jer znaju da ako se mi okrenemo onda oni gube ne samo BIH i izlaz na more ovdjen nego i Crnu Goru gdje nas je 20% i izgubit ce i tajn izlaz na more, nista ne rade iskreno
Imaju nasu Sutorinu kooju nam ne daju 20 hrabrih crnogoraca
tooo😍
Samo trpajjjjjjjjjjjjj