Komentari (448)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Red je izaći na referendum, a šta će poslije biti stvarno ne znam" eee to je to :D Slika i prilika nam drzave. Nije bitno koja nacionalnost. Svi su isti, ovce. glasaju ne znaju ni zasto glasaju. Cisto jer su ih pozvali u tor
Ovu priču o torovima slušam 25 g i otrcana je da mi se više gadi.Ako imate ideju da se riješe problemi u BiH i smatrate da je dobra,predložite,ja ću vas podržati.
@noridcm Ajd budalo pa svi begovi i age u Osmanlijskoj Bosni su bili Boshnjaci,mi smo vladali Bosnom u ime Osmanlija.Pa to bi ti trebao znati iz historije.Zarmislis da su Osmanlije preselile u bosnu da bi vladale,od onakve Turske.Svaku zemlju koju su osvojili postavili su lokalnu vlastelu na vlast.Znaci prva bracna noc je bila Boshnjacka i svi srbi su potekli od Boshnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
jedan, divan, nadasve običan, jesenji dan .
Vidi glasačkih glava, sve didovi i babe vratili se iz sume pa otisli na referendum, piljevina im iz dzepa ispada (ne hejtam nijedan posao, posten posao-dobar posao), ali stvar je u tome sto nema perspektivnih, mladih ljudi.. Dok je bilo cobana bilo je i ovaca.. Kruha nemate al boli vas racku imate svoj dan hahahahaah (ni mi u federaciji nismo puno bolji)
dobar p*čić na šestoj fotki. ona je ujedno najmlađa osoba na referendumskom glasanju
milf
Neki jako pismeni ljudi zaduzeni u organizaciji! Veliko stampano I i oni stavili tackicu na nj ! :)
GLASACKI LISTICI*
Dobra ova plavka na slici 6 i 10.
zbog nje bih i ja izasao na referendum da sam u RS-u
Odziv će biti 199 podsto. Hehehe.
pa moraju i mrtvi glasati joj tebe...
S mrtvima će odziv da bude skoro trista podsto. Ne računajući Mirzetu iz Prijedora.
Svako od nas ko piše postove snosi dio odgovornosti za stanje u državi i međunacionalne odnose pred svojom savješću i pred Bogom. Pisana riječ je uvijek bila teža od izgovorene, jer se ima vremena korigirati. Svi se trebamo zamisliti nad svojim pisanjem i nad time kome dajemo lajkove. Mislimo na svoju braću i sestre, svoje roditelje i najmilije, na svoje djevojke i našu mladost, koja odlazi vani radi stalnih tenzija bez ekonomske sigurnosti i onda pišimo komentare.
Znam ja stace biti 12.10 Vaser u Puracicu Bujrum
Svaku facu zapamtiti i slati u tvorza sa dodom
Cemer i jad!Mi smo bolestan narod, ne upitno ko kome pripada...nista ovo nije cudno.Poslije onog nesretnog rata, trebace nam jos jedno 200 godina da se oporavimo.Ipak je ovo jos trauma u najvecem obliku koju je tesko izljeciti i kojoj treba dosta vremena do oporavka!Pozzz debili!
KOJI JAD I BIJEDA, NA OVOM LJUDIMA SE VIDI DA NEMAJU ZA JESTI ALI NE BITNO JE PODRZATI POLITIKU DODOSMRADA ! ! !
Sva sreca da ste stavili sliku ove plavojke, pa su komentari znatno ljepsi nego inace. :D
Sto bi reko Cedo Jovanovic, ko pjeva o toj republici srpskoj?
ce mu kazemo kad se prebroje glasovi
@djebazapelo Nemate mu vi sta reci braca, vi ste jedna izmisljenja republika nastala na dejtonu kojeg vi sada rusite, republiko o kojoj niko ne pjeva niko je ne spominje te 99% svijeta ne zna za nju. Jedino se cujete kada treba minirati neke odluke Bosne i Hercegovine.
vidi mjesta za glasanje karonskom kutijom iz samoposluge ogradili
U SRBiH Ustavu iz 1974-te ----------------------------------------------------- 1) NELEGALNO JE BILO OSNIVATI NACIONALNE PARTIJE(posrali ste se 1990te na to) 2) NELEGALNO JE BILO DONOSITI ODLUKE BEZ KONCENZUSA SVA TRI KONSTITUTIVNA NARODA (posrali ste se i na to) Dakle 1990-1992 ste se POSRALI 2 puta na Ustav A sto se ovog tice Aneks4 Clan 3 Ustav BiH pa procitaj NADLEZNOSTI pa ces viditi da je odluka Suda bila NEUSTAVNA
Odmah nakon Referenduma 1)tuziti Ustavni Sud BiH sudu u Strazburu za donosenje neustavne odluke 2)Ukinuti nadleznost tog suda u RS kao i Tuzilastva BiH 3)Vratiti zvanicne dejtonske oznake RS i himnu
Kad bi ono stvorena SDA?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bajram referendum olsun !!! :D