Izbor predsjednika RH
0
Otvorena birališta u BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je BiH većinska kršćanska zemlja u srcu kršćanske Europe, i muslimani imaju sva prava, osim izgradnje minareta na 76% BiH, što su Europski standardi. Pozdrav od Kraljice Katarine!
Rezultate iz Hercegbosne pratite na: hercegbosna.org hercegbosna.org/forum
Nisam znao da imamo ovoliko stranaca u Bosni i Hercegovini! Stranci su jeftina radna snaga i zive po brdskim podrucjima BiH!! Uzivaju velika prava i imaju bolje uslove nego u evropskoj uniji!!!
nepravda ja bi zelijo glasat za Talibane na Avganistanskim izborima al nemogu BIH4EVER!!!
e ovo je najveca sprdnja u bosni! isto kao kad bi svajcarci ili austrijanci glasali za kancelara njemacke, svasta
nastavak Po zidovima učionica i po hodnicima tih škola su slike prirrrodnih ljepota Hrvatske i nacionalni parkovi Hrvatske,nigdje Bosne i Hercegovine i ako je ima to je samo veoma šturo....To je potpuno pogrešna \"politika\"i ona nedvojbeno vodi odlasku BH Hrvata iz BiH.Mnogo je takvih primjera i u ratnom i u poratnom periodu......i BH Hrvati se trebaju boriti protiv takve politike ako žele opstati na ovim prostorima,kako je krenulo veliki dio BH će ostati bez Hrvatskog puka gdje su vjekovima živjeli... Pozdrav.
Žao mi je Hrvata u Hrvatskoj,ako im Bosanski katolici odlučuju o predsjedniku
@ivan Bosna i Hercegovina nije umjetna kategorija,ivane,malo realnosti ti nebi škodilo,garanti dejtonskog mirovnog sporazuma su NAJUTJECAJNIJE zemlje svijeta:SAD,Rusija,Europska unija.. Pa zar ti misliš da se tako lako mogu poništiti potpisi tih zemalja,to su OZBILJNE države i svoje stavove nemijenjaju lako a potpise NIKADA, mnogi nisu zadovoljni uređenjem BiH,nisam ni ja,dejtonski sporazum je praktično legalizirao tvorevinu nastalu na zločinu i etničkom čišćenju i šta sad,to će tako trajati sve dok se o promjeni uredjenja ne dogovore SVA TRI KONSTITUTIVA NARODA,to će ići veoma teško,znaš sam kako idu ti razgovori... O biranju odnosno glasovanju za predsjednika Hrvatske u BiH nemam neko posebno mišljenje a i budući izabrani predsjednik neće imati NIKAKVOG utjecaja na BiH,to je završena piča...Hrvatima je jedno vrijeme ispiran mozak kako je njihova domovina samo Hrvatska,što je pogreška....Čak i danas se u središnjoj Bosni u školama djeca uče da je njihova domovina Hrvatska !????
nama nece nikad ukinut vize jer su teroristi koji su napali Ameriku imali izmedju ostalog i nase BIH pasose i boravili u nasojBOSNIUM LILIUM drzavi ko pocasni gradzani BIH4EVER!!!
I Hrvati koji žive u umjetnoj tvorevini BiH koja neće dugo opstati makar u ovom sadašnjem obliku biraju svog predsjednika! Lijepa činjenica.
za bandica je on ce se manje mejsati u poslove Bih
ovdje je bosna i hercegovina a ne hrvatska i srbija,hrvati u hrvatskoj srbi i smrdiji!svasta,pa onda nek sandzaklije glasaju za bosnjacke politicare u bih-i ko i oni iz crne gore i smrdije,makedonije,turske,kosova, za koga ce glasat dalmatinac?on nije hrvat,nek glasa za bosnu i hercegovinu,i slavonac?blizi je slavonac bih-i neg hrvatskoj,