Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukratko: DF
"Posro" se na Bakira Izetbegovića http://sh.st/yFa6h
Sad se vrati s glasanja, idemo ljudi SDP i Bakir umjesto Bakira!!! Predsjednik za 5!
@ iskreno ne zna se šta je veće zlo: glasat za ove što su se nahapali ili za ove što bi se tek nahapali?
iskreno buraz, svi znamo da je hadžiomerovć čovjek bez dlake na jeziku primao je oko 1,300 maraka dok su ovi po 15,000 maraka mjesečno, ali nije stvar u tome, on je jedini čovjek koji nas može izvesti u EU i NATO, i pomoći razvoju ove zemlje, smanjiti korupciju i kriminal!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hakhm khm, da narod bogdom 50 godina bira jedne te iste, svakako ce Brisel da kapu kroji, ali bi morali placat manje zastupnickih penzija, koje i nisu bas malene .. i te redovno rastu ..
Moramo imati neki stav. Koliko cijenite covjeka koji nema nikakvog stava. Opredijelite se, donesite mudru odluku i - idemo sad na glasanje. Ja odoh. Javite...
Djed s kapom i markom u džepu, to je SDA motor.
...ma ja, pomezetit, popit pa glasat..
da hoce bogdom prepit .. ;)
...da znaš da i hoće...pa će četri godine mamurat...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja obavio gradjansku duznost a vi?
I ja sam, glasao za SDA :)
ne, ja sam do sad samo veliku nuzdu
pa nek nam je sretno, a valjda ce i narodu svanuti, dugo je bio mrak, dugo je 20-ak godina u mraku i agoniji drustva, nadati se boljem sutra.
@ e moja esma, jesi naivna :D