Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stjepan Mesić, predsjednik Hrvatske, podsjetio je da je Sarajevo simbol Olimpijskih igara, ali i najstrašnijih razaranja. Na kraju govora Mesić je istaknuo da je veoma bitno što se Samit održava upravo u Sarajevu, "koje je na svoj način preteča evropskog ujedinjenja, u gradu u kojem nikada nije bilo dominacije jednog naroda nad drugim, u kojem su se stoljećima gradili mostovi između različitih kultura".
podrzavam ideju o samitu,to je super stvar jer mladi zaista dolaze da razgovaraju o problemima i mogucim nacinima za njihovo rjesenje, prave projekte i slicno...imam priliku da radim na samitu i sama sam se uvjerila da to nisu samo puste ublehe
Hajde, nek' se mladi druze:) pa nek' SVA omladina BiH placa kredit kojim je placeno "mirovno sijelo" "omladinskih lidera" u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu! Ili nek' nastave placati porez u budzet za ovo i glasati za iste ovnove koji ce im mazati oci ovakvim cirkusijadama i prosipati ublehu da smo blizu Evropi!
Vidi sto su pametni svi ovi politicari, nisam vidio ni jedno misljenje od mladih, samo naki gradonacelnik, predsjednik, ministar,itd. Meni je stvarno vise dojadila ova situacija da nas svi u Bosni zezaju, fakat mi dode nekad svih njih da izmlatim. Dosta mi je svega, pa potom cu polahko i sigurno poduzimti mjere da ovo zajedno sa svom, i kad kazem svom boli me briga u sta i u koga vjerujes, omladinom Bosne da popravimo ovu situaciju. Stvarno Bosna se moze i mora promijeniti, ili ce nasuprot se vratiti, ne daj Boze, ona stara vremena (92-95)... Politicari, zaista RACUNJTE NA NAS!!!
Hej moja djeco sto nas ovi politicari sa svish strana prevarise. Fakat ne zanm bas puno o ovom samitu, ali gledajuci ove slike vidim da je to jos jedna JEBENA prevara. Ko je od omldine iso na ovaj samit?Da li ce ikako sluziti za mlade ovaj samit? Cini mi se da je bolje bilo da se svi pokupimo i gledamo TELETUBIES nego ovo, vise cemo nauciti o ponasanju i skldu izmedu nas!
ZETRA — ZElena TRAnsverzala
Ovi ce mladi sutra biti premijeri, predsjednici, ministri itd. Normalno da trebaju ovakvi skupovi, pogotovo u gradu kao sto je Sarajevo. Nemojte uvijek biti takvi zakleti negativci.
E ovo je žestoka, ali žestoka ubleha, jedna od ubleha najčistije klase sa ISO certifikatom. Program u kojem će, pazi samo konstrukcije rečenice "mladi razgovarati o rizičnom ponašanju mladih" pokazati ništa drugo do tužnog fakta da su "mladi lideri" nepismeniji o pokvareniji od svojih starijih kolega. Besmislene, idiotske izjave o "Sudjelovanju mladih na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini" (??!) zapravo su ilustracija i potvrda kako samo određeni "mladi" prave političke konekcije koristeći se imbecilnom političkom retorikom. U svakom slučaju, ajde, odavno nije bio cirkus u gradu pa neka je došao ovaj sa velikim kontigentom klaunova...
ja nekontam sta je ovo
vidi mladih, ćelavih i sijedih....
ovi mladi su rano poceli gubit kosu...
ima li negdje vise informacija o ovom dogadaju? nesto na netu ili slicno?
Zasto se ZETRA zove ZETRA? a ovo je jedna velika glupost. ko da ce ovi "mladi" ista promijeniti kod nas a kamoli u svijetu.
preko 200 000 eura je skrsio grad sarajevo na ovoj suludi dogadjaj...nidje veze....