Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mogu da pokupe zlatne kasike u Sarajevu
Trebaa parazite zaposliti u rudnike,na pilane i kamenolome pa kada navrse 65 godina onda poslati u penziju.
Neka dodju u FBiH.Tu penzionisu sve,i Kurtu i Murtu. Nema problema!
opet servi riješili bolje nego naši. ja ću sad do penzije rintati da bi neki balavac od 30 godina češkao m.u.d.a i uživao u svojoj navodnoj penziji koji je dobio za par godina "služenja" u nekakvim fol OS BiH. sve na biro!
Neka predju u FBiH dobice sigurno. Vlasti FBiH penzionisala je sve, i Kurtu i Murtu. Dovoljno je samo da si "rodjen" u ratu i eto penzije. Naravno,to je jedna krajnost a u RS-u je druga krajnost. Pravo resenje bi bilo da su i jednima i drugima ponudjenja radna mesta za nastavak radnog vijeka. Ali koga to jos interesuje"
GOSPODO DRAGA ZAHTJEVAJTE DA SE PENZIONI SISTEM UJEDINI I VI I SVI PENZIONERI RS TAKO DA UKINU PIO RS I ONDA ĆE TE IMATI PENZIJE
"Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite nema nadležnosti u ovom slučaju" a u slucaju genocidne vrs ima? to samo moze da bude u fasistickoj tekovini, nigdje vise...
SVAKA ČAST ! PA RADNICI IZ PROPALIH FABRIKA IDU NA BIRO!
Trt Milojka !
Joj jesu ih izlevatili...