Višegodišnji problem u Kaknju
0
Otpad iz klaonica u rijeci Bosni prijeti stanovništvu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne drze rvati Kakanj u Kaknju imas dva sela u kome su hrvati a ovo ostalo su sve bosnjaci
Jel rvati drze Kakanj?
to MEHMEDALIJA, trba im dati djeci da pojedu iznutrice
i kad nas neko pita sto ne volimo visocane... ma.mu im crjevarsku!!!
Mislim da je tvoja sposobnost racionalnog rasuđivanja dosta ograničena. Možeš pročitati i tisuće knjiga, ali ako povezuješ društvene probleme s nacijama, uvijek ćeš ostati primitivni balkanac. U Europi je fašizam pobjeđen prije 65 godina, ali očito da u tvojoj glavi taj mentalni sklop još egzistira. Posebno mi je žalosno ovo tvoje \"bosnasrebrna\", bit će da si zbog nečega debelo frustriran ili se ložiš na one primitivce tipa Obilić itd.
znaci ovo je shalalom????? pa tako mi reci brate.
nemoj tako isla.mska zaje.bni.ca je izdala CERTIFIKAT, znaci sve ok :-)
Stoka smo, to treba priznati. Krenite na Bjelasnicu i vozite se koji kilometar iza tipicne bosnjacke porodice u Golfu 2. Sanse su 80:20 posto da ce u jednom trenutku otvoriti prozor i baciti otpatke u voznji. I nije mu nimalo neprijatno sto ima svjedoka. Sta ostane iza njih nakon izleta tesko je i zamisliti
Nije to odpad iz mesara, to se cette kupale.
kultura u mošnjakistanaca !
sta reci..balijska posla..
\"tamo je bilo dosta i Hrvata\".... pokusaj da shvatis koliko ti je ova recenica i misao besmislena. kakve veze ima ko je sve na tim prostorima zivio? rijec je o sadasnjem vremenu i iskljucivo o \"populaciji\" koju ti predstavljas i nastojis opravdati SADA. lijepo pokazujete svijetu ko ste sta ste i kakvi ste. Procitaj Mesu Selimovica \"Kakvi smo mi ljudi\"
Ti imaš još veći i ozbiljniji problem, što sve povezuješ s nacijom a to je najprimitivniji f.ašizam, kao da te je H.itler odgajao. Tamo je bilo dosta i Hrvata ali zahvaljujući umnogome i HDZ-u sada ih više nema. Primitivci u cijeloj BiH bacaju smeće gdje stignu. Trebalo bi to i zatvorski kažnjavati ali naravno kad pošteni ljudi dođu na vlast, ovi neće sigurno..
ako je ovaj mesar bijo ovdje kad je bilo najteze,znaci da je patrijota i more bacat sta hoce i dze hoce
STANITE LJUDI.. HARE je orocio lovu od donacija u KUVAJTSKE BANKE.. orocenje istice ZA DVA MJESECA.. bice poslana tri aviona AIR BIH da dovuku dolare i eure u vrecama i tada cemo mi da postane SVAJCARSKA za ovu broaniju okolo .. SAMO MALO STRPLJENJA... HARE DONOSI PARE.. A TADA CEMO DATI BORCIMA NAJVECE PARE A RJEKE OCISTITI