Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se ne krijemo i ne bjezimo. Ovo za harisa necu ni komentarisati, ali cinjenica je da je Gana putovao, da vec mjesec dana boravi u Londonu bez nadzora i da mu ne pada na pamet da bjezi. Jer zna da ce biti oslobodjen. To je tako kad znas da si nevin, a pogotovo kad Haag kaze da si nevin. A srbima je bjezanje, izgleda, u genima. Karadzic, Mladic, najpoznatiji, a ima onaj sto je zdusio iz Foce, da ne govorim da se skoro nijedan srbin nije dobrovoljno predao. To je tako kad znas da si kriv.
Dobro mu došlo da se opravda. On samo smije putovati po islmskim zemljama, po Europi ne smije. Strah ga prdekane! Valjda on neće krepat neousuđen kao ovaj ker Ganić.
Boji se Haris da ne bude uhapsen, kakav vulkanski pepeo. A steta bi bilo da ga uhapsi il otjera iz politike jer je nama Srbima valjo ko niko.
Vala nek neide on ...da povede kojeg islamistickog teroristu pa da naprave sranje tamo ...
pa ni obama i merkel ne idu ko i ostali mnogorbojni praedsjednici, haris je car a ne ko srpdski ratni zlocinci koje krije boris tadic u svojem kabinetu! poljaci su za srbe i ruse izmisli sve!
APSOLUTNO OPRAVDANO. STACES!!!
TREBA DA SE ODGODI SAHRANA AKO OVAJ PRSTO PERIGUZAC NE MOZE DA ODLETI- HARIS JE NAJ VECI ZLOCINAC KOJI POSTOJI A ZATO JE NA VLASTI U MUSLIMANA JEL CIM VISE NE BUDE ODE ON U BUVARU
ovih špirića i u wc šolji ima
Nemoj Hare nikako,cuo sam da je Srbija raspisala crvenu poternicu,nemoj zavaravati se sa poturicom, zbog napada na Borisa!Kako je navedeno u Beogradu optuznica ce se nadogradjivati cinjenicama iz poslednjeg rata.
koviljka spiric jos jedna spijunka,hahaha i rusiteljica bosne i hercegovine!!!!