Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalite se gam.d genocidna.....kome ce se samo zaliti oni jadnici sto ste ih pobili !!!!!! Trebalo vas je samo sve po kratkom stocko genocidno cobanska.........
Odlicno, a sad kazani!
serv = pashce, sluga, kmet, zlikovac, zlocinac, lazov i nesoj
genocid, pa sta. po toj definiciji genocida nista specialno.srebrenica je minorni dogadaj u u odnosu na genocide pocinjene od vas i vasih saveznika turaka, njemaca i hrvata. muslimani=genocidasi
A STA RADI TUZILASTVO BOSNE I HERCEGOVINE NA CELU SA BARASINOM DA SE SRPSKI MONSTRUM I KASAPIN SARAJEVA VLAHOVIC BATKO ISPURUCI BOSNI I HERCEGOVINI-SARAJEVU ZA SUDJENJE! OVAJ RATNI ZLOCINAC JE UHVACEN POSLIJE MONSTRUMA BATKA I NJEGA JE HRVATSKA VEC ISPORUCILA DOK SPANIJA JOS NIJE MONSTRUMA BATKA!!! DALI IZRUCENJE MONSTRUMA VLAHOVICA BATKA BIH-I SPRIJECAVAJU LICNO ANA TRISIC BABIC, AMBASADORKA BIH-E U SPANIJI, BORIS TADIC, NIKOLA SPIRIC, SLOBODAN TIHIC, ILIJA BARASIN, MIJO KRESIC i OSTALI NEPRIJATELJI DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE?
srbi su samo jedne krvolocne ubice i siledzije, genocidasi i bijeda na dvije noge! bez casti i srama, bez svijesti i svjetlosti! CRNA RUKA DJAVOLA SVETOG CRNOG SAVE!
ali je takođe očigledno da su i Međunarodni sud pravde i Tribunal zauzeli stanovište da se u Srebrenici u julu 1995. godine dogodio genocid nad bošnjačkim stanovništvom i bez obzira da li se ta pravna kvalifikacija nekom sviđa ili ne biće veoma teško da se ona promijeni, naglasio je Ignjatović.