Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudakovic je BOG ze ovake cetnike kao sto su ovi smradovi iz Banja Luke,a sad su dosli i u Sarajevo prosipat svoje cetnicke fazone iz 90.E malo ste se ovaj put zajebali smradovi srpski,nacionalisti majku vam jebem cetnicku. Sve vas treba potamanit do zadnjeg.
Fukaro samo ti pjeni, to ti je jedino ostalo. Pjeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiii lojavac
tom cetniku zivkovicu treba suditi po kratkom postupku i ako mu ne uspiju presuditi zbog ovoga, i one nesposobne nase treba pozatvarati jer ocigledno su tu zbog dobrih placa.ja kazem na cistom bosanskom, treba mu jebati mater vec sutradan! za ovo bi u nekim zemljama vec visio.kad bolje razmislim, nije ni rezim los.
retrogradnih, jednonacionalnih, i secesionističkih snaga On u biti priča o ovima koji su zauzeli prostorije zajedničke svim građanima BiH.
ONE KOJE NE PRIHVATAJU BOSNU I HERCEGOVINU KAO SVOJU DRZAVU ILI NA VRBU ILI NEK SE SELE IZ BOSNE I HERCEGOVINE
NA TAJ NAČIN OVA ĐUBRAD NEGIRAJU I OMALOVAŽAVAJU DRŽAVU PRIZNATU OD UJEDINJENIH NACIJA I DRŽAVU ZA KOJU JE DATO MNOGO ŽIVOTA DOBRONAMJERNIH LJUDI RAZNIH NACIONALNOSTI. TREBA POD HITNO TAKVE ISTJERATI IZ SVIH FUNKCIJA I ZABRANITI IM ULAZ U SARAJEVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2- GENOCIDNA TVOREVINA PRIPREMA DIVERZIJU(STIL VEHABIJE) ZA ODCJEPLJENJE 3- GENOCIDNA TVOREVINA UZ POMOC TIHICA I OSTALIH DOMACIH IZDAJICA TRAZI REFERENDUM! 4- TUZIT ZA SVE STO JE POCINILA, ODGOVORNA I DUZNA SRBIJA I SVI ONI KOJI SU VEC 20 GODINA TI KOJI UNISTAVAJU DRZAVU BIH-U: DOBRICA COSIC,MIRA MARKOVIC,VUK DRASKOVIC,VOJISLAV KOSTUNICA,LJUBA TADIC, KACAVENDA, NIKOLA SPIRIC, RATKO MLADIC, GORAN HADZIC,DARKO TRIFUNOVIC i DAT POTJERNICE i TRAZIT NIHNO ISPORUCENJE! TRAZIT ODSTETU SRBIJI ZA SVE STO JE OPLJACKALA I UNISTILA PO BIH-I! DOSTA VISE SRPSKOG FASIZMA! JEDINO RJESENJE JE POD HITNO USTAVNE REFORME TJ APLIKACIJA USTAVA BIH-E OD 1992-E GODINE KOJI SE VAZI I DAN DANAS JER NIJE BILO DRUGOG! SMRT SRPSKOM FASIZMU SLOBODA BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA i SVIM BOSNOHERCEGOVCIMA! ISKORIJENIT SRPSKI FASIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE KO IZ CIJELE REGIJE! SRETAN PRAZNIK DANA NEZAVISNE NAM DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE!
HAHAHHAHHA....A ONDA JE SUMAR USAO U SUMU I IZ NJE ISTJERAO I NAS I NJEMCE.....HAHAHAHHHAHA....
Ganić je uhpašen lojavci.
Neobjektivni mediji ce nam doci glave. U medijima u svezi proslave sve svecano i na nivou, Prava istina je, moramo priznati, da praznik samo slavimo mi Bosnjaci. Jeste li gledali \"Federaciju danas\" i izvesce iz Mostara. Sebe zavaravamo.
kakav srpski fasizam? vasi su dede bili u ss-handzar divizijama.ss-divizija=hitler.hitler=fasizam=bosnjo
seljak iz kantona imas svoje kantonalne prostorije pa tamo slavi sta hoces... prostorije bih su namjenjene za one koji rade na nivou bih.. ako ne mogu da obezbjede da svako moze ulaziti tamo onda neka se institucije premjeste u neki normalan evropski grad kao banjaluka
SMRT SRPSKOM FASIZMU SLOBODA BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA i SVIM BOSNOHERCEGOVCIMA! ISKORIJENIT SRPSKI FASIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE KO IZ CIJELE REGIJE! SRETAN PRAZNIK DANA NEZAVISNE NAM DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE!
@Pravopis Ti izgleda da od skole imas samo upis i vakcinaciju.
Pusiona pusiona. Nama praznici a nasoj vlasti lova i blagostanje. Nama glad a njima rahatluk i daleke turisticke destinacije. Nama nacionalizam a njima taldzijska politika ispod stola.