Jedan od devet charter letova
0
Ostvaren prvi let na liniji Pescara-Mostar
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj ljubo.toje radi gospe u medzugorju.ko ce ici u italiju u pescaru.to je dno dna italije.kome farbas oci.ostvari let mostar milano,ili mostar pisa.ili nesto slicno,ti nasao pescaru.ko te je postavio za gradonacelnika mostara takvi kao sto si ti nisu potrebni nasoj drzavi
@Turcin Turkish Airlines je vecinski vlasnik BH Airlines-a. Uprava je sastavljena od profesionalaca. @Mo ka eto ko ti putujes preko Heatrow-a - sjednes na avion za Pescaru za malo para pa onda vozom istrazis Italiju, Rim je blizu. Ryanairom mozes isto tako dalje. Ima mogucnosti, treba malo osmisliti. Da putujes, ne bi zakucavo ovakve gluposti na prvu. Slazem se, dobar potez BH Airlines-a, ima potencijala i iz Irske i drugih evropskih zemalja. Dosta Splita i Dubrovnika
Religiozni Talijani najbolji turisti.
Bešlić naprdiva kao i uvijek; ovo nam samo zamazuje oči: \"...ali isto tako će i građani Mostara moći preko Pescare ići u Italiju ali i na druge destinacije.\" Pa, nismo budale plaćati basnoslovne cifre da putujemo preko nekih nefrekventnih aerodroma - koja budala! Da taj čovjek nešto u životu radi, ne bismo dočekivali turiste preko Čilipa i, generalno, Hrvatske (splitskog, zadarskog i zagrebačkog aerodroma). U tom slučaju turizam u Mostaru ne bi bio tranzitnog tipa i ljudi bi se odatle mogli kretati prema čitavoj Bosni i Hercegovini.
\"Generalni direktor B&H Airlinesa Altan Buyukyilmaz\" Ko je i kada postavio ovog Turčina na mjesto direktora BH Airline?
pošto povratna jel zna ko
nekad je sliskovic igro za pescaru
\"...uspostava spomenute linije će doprinijeti razvoju turizma u Mostaru.\" i to na kraju septembra kad nema ni cuke na ulici u Mostaru. Koga oni farbaju!
Nakon sto je Splitu i Dubrovniku poklonjeno hiljade letova (Medjugorja radi)...