Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako na Stupu invalid da dodje na tramvajsku stanicu?
Nek' upale svjetlo :)
Vazno je da se pere novac po ko zna koji put dizuci ploce u Ferhadiji a nemas trotoara u gradu gdje se mozes popeti u invalidskim kolicima.Jadan onaj ko se u ovakvoj zemlji razboli ili jos gore ostane invalid.Mozes se upucati.
ma ovo stanje u državi će i od zdravog napraviti invalida.
MA GDJE JE NESTAO FEĐA ŠTUKAN? DAJTE MALO ŠMRKANA JA VOLIM VJESTI O NJEMU, POGOTOVO OVO KAKO PRAVI BELAJA PO KUCI I ...
Političkoj bagri je na popisu bitnije bilo ko je koje etničke pripadnosti, a ne u kakvom stanju živi, ovo je šamar za sve one koji su vodili kampanje u vezi etničnosti tipa "bitno je biti bošnjak, srbin, hrvat" potplaćene naravno političkom bagrom koja temelji svoju političku moć na tome, što je naravno najgore i glupi narod se primio, pa smo vidjeli po forumima i ytubeu samo teme i rasprave oko toga, mnogo bolesno i zatucano u državi gdje ima 500.000 nezaposlenih, 275.000 osoba sa invaliditetom itd.