Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sa-x Kako lijepo uvijate kao i obicno u celofan kada je musliman u pitanju, a da je Srbih ili Hrvat naslov bi bio: MONSTRUM IZ BUGOJNA, K.O.LJ.AC IZ BUGOJNA, K.R.V.O.L.O.K IZ BUGOJAN.. KOja ste vi G.A.M.A.D ODLICNO ODRADJUJETE POSAO SIRENJA MRZNJE I RASTURANJA BiH.. Koliko vas placaju za ovo sto radite???
5 godina. Jad i čemer pravosuđe.
\"u vrijeme oružanog sukoba između HVO-e i Armije R BiH\". Kakav oružani sukob, Agresija Hrvatske na RBIH
a jel mu Cikotic bio komadant ??? Kako ovde ide komandna odgovornost ??
Je6em vam ma_ter 5 godina za organizaciju, ubistva, zivi stit, premlacivanja, protjerivanja Ma_ter vam serijatsku je6em
Nemoj ba vrijeđati Cigane! :)
@MA CUJ OVO? znaci sve je bilo jednako kao jelde? :D nemoj se provaljivati..... sad svaki srbin ove planete imaju goru reputaciju nego hitler, i to je zasluzeno, a jos pudvuceno znanjem da svaki srbin uzima cigana mladica za heroja.
a ja mislio da su muslimani merhametli..ni mrava nebi zgazili..jel tako,b.Alija iZMETbegovic reče?
I bice kaznjen strogim ukorom pred izbacivanje iz SDP-a