Giro di Sarajevo 2011.
0
Osamsto biciklista se vozalo Sarajevom
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li se vozili za Srebrenicu ili za svoj ćeif? Za svoj ćeif, naravno. Smučilo mi se ono zloupotrebljavanje srebreničke tragedije, ko fol oni voze za Srebrenicu, a vozili bi i da je bilo koja druga prilika. KO je pošten, nek prizna bar sebi.
Ma kakva Srebrenica, ljudi sa ovako ekstremnim hobijima su sebični do srži. Nije za Srebrenicu, već za svoju gu.zicu.
namoj plakati daću ti ja svoj dres
\"Odlicna organizacija\". Naka su oni od para sebi kupili opremu. Dječak koji se u nedjelju javljao na telefon organizacije kaže da se \"nije nije dozvoljeno uključiti u manifestaciju bilo gdje na trasi nego se mora startati od početka\". Sigurno zbog bodova u generalnom plasmanu. Odlično! Koliko djece nije bilo u stanju doći na Dobrinju i odvesti trku do kraja i vratiti se kući. Recimo sa Koševskog Brda. I kada mu se skrene pažnja na tu činjenicu onda daje izjavu KRETENSKOG tipa \"Ne sviđa mi se ton kako mi se obraćate\". Jadnik sigurno nije dobio novu opremu ove godine pa glumi žrtvu.
Gladni u Luxemburgu nemaju šta da jedu ovi vozaju bickla.
Kako ste svi bolesni pi.zda vam m. jadna
utrka se zove GURO TI SARAJEVO.
jesul vozile i srebrenicke nane.
malo me je sic zuljao, al bilo mi je jako udobno.
ti si bolestan, idi lijeci se
Bavka nije vise BICIKLISTA, sada se bavi HIKINGOM...
Ne trebaju nama te moderne zapadnjačke bolesti. Šta je sledeće trka golih biciklista? Bolje spriječiti nego liječiti!
da nas neko gleda sa strane pomislio bi da smo dobro organizovan narod
Klosari blokirali grad ccc
Je bo ti nacionalista majku, djubre cet nic ko. Zar je nacionalizam reći da je sramota zloupotrebljavati srebreničku tragediju (što se desilo povodom godišnjice). Ma r š, gade gl upi!
Snobovi - skorojevići!
@šrot Da si malo u toku sa dešavanjima u gradu, znao bi da je Giro di Sarajevo i organizovan da se skrene pažnja na POTREBU ZA BICIKLISTIČKIM STAZAMA u gradu Sarajevu, kako se ne bi dešavale slične situacije kakve sam spominješ. Pročitaj članak prije komentiranja.