Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Noodi.. Tvoje miśljenje aöi musliman nebi muslimana..
@zamalopenzija..moja źena bgm nije 24 god mladźa od mene,jeboliti trump sek.
@Franciskustrump. .ibrahim abou nagie nije bosanac..A taj je djelio kuran neki vehabiskog pokreta..ta grupa je zabranjena..zato racija..Kad neznaś ne śiri mrźnju..
@Franciskustrump. Ne brbljaj gluposti i skretanje paźmje bosanskom junaćinom..Sreća mnogi pa povukli ga prije vremena iz Srebrenice..Ali joś malo pa Demokratski to če se rjeśiti..Znao je ba Alija śta radi..
Da nije bilo Orica genocid koji se desio 1995 godine bi se desio mnogo ranije u mnogo vecim razmjerama! Mnogi Bosanci padaju na srbocetnicku propagandu tipa "srebrenica je prodata, naser je pobjegao, ratni profiter, poslijeratni kriminalac i slicno ALI trebate se zapitati odakle te informacije?! Da li je to izmisljeno svjedocenje Samira Avdica koji je naravno sve demantovao i slicne stvari srbocetnicke propagande koja je ista kreirana kao i za Markale!
Kmeeeee Kmeeee Help Putin Kmeee Kmeee Help Trump. .Kmeeee Kmeee Help Serbia
Šta ga sudite kad se zna unaprijed daće ga osloboditi. Da je pobio milion srba oslobodili bi ga.I onda kažu srbi ne postuju sud bih.Kako ce ga postovati.Nece nikada.Srbi idu ka svojoj nezavisnosti.U stvari oni su vec nezavisni samo sto mnogi nisu obavjesteni,i oni koji jesu prave se da nisu culi.
Oni su nezavisni, samo sto oni jos toga nisu svjesni.....hhhhhh...smijurija....
lav opet na slobodi....pravda za sve...))))neka crknu dušmani a pokušali su ti napakovati neke civile.....komadante spremni....
Smijesno je ocekivati od Bih suda da sudi nepristrasno, a u njemu muslimani. Jedino mozda ako su operisani ili osuneceni.
Pa ti kao da ne poznajes BiH muslimane... pa mi se medjusobno mrzimo više nego što nas vi mrzite...
Zašto Klix ne izvještava o hapšenjima i pretresima Džamija u Njemačkoj gdje uhapšen veliki broj Boooošnjoookoo kao i pretresima desetina džamija koje se koriste za regrutaciju islamskih terorista ISIS-a ? Svi Njemački mediji govore o tome .
Sve sto nije registrovano i odobreno od IZBiH kao vjerski objekat je ilegalno i mora se zatvoriti....cisto i jasno ko suza....
Hahahahahahahaha Pa što ne zatvorite onda u BejHa ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)