Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba mu uzeti lovu...retroaktivno...a inspektora poslati u ćuzu zbog zataškavanja...ako ima još ko šta dodati - bujrum
evo ti like@tuzlak478
treba mu nos razbiti odvratna seljačka cehra
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je kad ti drzava ima 10 kantona pa svaka susa moze postat ministar
@ana.holuja.2 tako je,ko god kod nas uspije da PREVARI i UKRADE od naroda odmah ga progase lopovom.necuveno...
Pomoćnik ministra zdravstva TK Nedzad Djedovic je isto tako vlasnik apoteka Medex pharm. Znači, ništa neobično :) Još je otvaranje apoteka regulisano koncesionim sistemom tako da je cirkus kompletan.
Predjednik upravnog odbora Klinickog centra Kosevo, inace veliki Sebijin prijatelj, ortoped dr Jasmin Kapetanovic je vlasnik apoteka Dina sa svoj suprugom, i to kao nije sukob interesa, a obo jeste, ocigledno vecih kukakvica od tuzilastva nema, samo smiju udariti na sitne ribe, na Sebiju nema sanse!
...čoek se samo shvatio duh i bit vremena...mad, lep i nonšalantan, a i odelce mu tako lepo stoji. intelektualne naočale takođe. i za fikreta sigurno veli da je "izdajnik"...
Pa to tako ide..nije on jedini..iza svake jace firme stoji neko iz vrha..to je javna tajna.
ma to on radi da mogu bez recepta tramale uzimati
bosnjook muslikan nega ala nagradi ljubi ga baboo erdogan
Dženis ....e u 3 p m
Pa sta je Bato Hadziefendic u Tuzlanskom kantonu? Ministar zdravstva u TK koji se kandiduje za gradonacelnika Tuzle,a ueo pare lobirajuci za proturanje lijekova iz lukavacke Zade,a stranka mu je SBB ??
Pod uslovom da je sve ovo istina što kažu, mada više ni sam ne ne vjerujem, lik štima sebi, namotava, umotava, uzima lopatom, kašikom ili čime već je svejedno. U svakom kantonu imate slične ako ne i gore slučajeve. Ovo nije ništa novo i ne trebamo se iznova svaki put nervirati kad vidimo da nas (ovce) uredno šišaju svake 4/2 godine. Ipak je naš domet htjeli mi to priznati ili ne samo tastatura i koji bačeni komentar na Klixu. Gdje prestaje logika počinje BiH, nažalost...
Ko o čemu. Strah od konkurencije je čudo?
Naravno da je u sukobu interesa? Prebacivanje, proforme na radnika kome je on sef su samo mahinacije. Bacanje prasine u oci.
Eki dzenis 😂. Nego pojma vi nemte....kakav sukob interesa. Lazu dusmani. To se.zove vertikalna integracija 😂😂😂
U Sarajevu za godinu dana izujedano 700 građana, imali li Bihački ministra zdravlja kakv liojek. Dr Beara kaže da to niej nikakav problem nego samo ako bi neko obolio od BJESNILA. Imamo dosta bijesnih radi ujeda pasa, ali samo nam bjesnilo još fali. A dr BEari dabogda izujedali dijete 700 puta ako to nije neki problem ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34756/napadi_pasa_lutalica_u_prvih_sest_mjeseci_hitnu_pomoc_zatrazilo_349_gradjana.html
minus zbog pravopisa .. u sarajevu ima oko 100000 domacinstava i kad bi svako deseto uzelo po jednog avlijanera problem bi se rijesio.. ali kako ce kad se time krse pravila laznog morala ... hodza reko ako je cuko u kuci nece meleci doci prema tome otjerat cuku sto dalje od kuce.. a hoce meleci kad se klipaca sarajevske pivare hladi u lavoru..
@johntravolta1 ZAšto da se u neoderu drži avlijaner u stanu ? Ljudi danas na mjestima gdje imaju uslova za pse nemaju uslova ni hrane sebe. Većina penzionera ima sramotno visoku penziju od 320 KM a u srpskoj 170KM. Zar nije bolje u svakom od domaćinstava uzeti po jednog PENZIONERA NEGO PSA ! A penzioneri NEMAJU ZUBA pa ne ujedaju ! a glasajuredovna za SDA. ZAto nek svaki član SDA udomi po jednog penzionera !! bolje bi bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sda demokratijaaaaaaa sda ljudska prava svaaaaaaaaa ,,,,
Kažu da je Dženis Džoplin Šabulić na pitanje da li je apotekar ili mistar izjavio: "Ja do podne mislim jedno, a od podne drugo."