U Sarajevu za godinu dana izujedano 700 građana, imali li Bihački ministra zdravlja kakv liojek. Dr Beara kaže da to niej nikakav problem nego samo ako bi neko obolio od BJESNILA. Imamo dosta bijesnih radi ujeda pasa, ali samo nam bjesnilo još fali. A dr BEari dabogda izujedali dijete 700 puta ako to nije neki problem ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/34756/napadi_pasa_lutalica_u_prvih_sest_mjeseci_hitnu_pomoc_zatrazilo_349_gradjana.html
minus zbog pravopisa .. u sarajevu ima oko 100000 domacinstava i kad bi svako deseto uzelo po jednog avlijanera problem bi se rijesio.. ali kako ce kad se time krse pravila laznog morala ... hodza reko ako je cuko u kuci nece meleci doci prema tome otjerat cuku sto dalje od kuce.. a hoce meleci kad se klipaca sarajevske pivare hladi u lavoru..
@johntravolta1 ZAšto da se u neoderu drži avlijaner u stanu ? Ljudi danas na mjestima gdje imaju uslova za pse nemaju uslova ni hrane sebe. Većina penzionera ima sramotno visoku penziju od 320 KM a u srpskoj 170KM. Zar nije bolje u svakom od domaćinstava uzeti po jednog PENZIONERA NEGO PSA ! A penzioneri NEMAJU ZUBA pa ne ujedaju ! a glasajuredovna za SDA. ZAto nek svaki član SDA udomi po jednog penzionera !! bolje bi bilo.
Prikaži sve komentare (97)