Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nece vladati optimizam kod vladajucih stranaka kada su dosli do saznanja da ce nas legalno eb.at narednih 200 godina
da mi je samo znat na cemu temelje svoj optimizam
POTPISUJEM. SAMO DODO NIKAD NECE PRISTAT DA MU 22% TERITORIJE SMRDSKE BUDE 100% MUSLIMANSKO. TO JE TAKO BILO 92GE
http://pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=70909 pumpa nas Lagumdzija i Tihic nekim truhlim optimizmom.znaju li oni s kim imaju posla i dokle oni mogu ici u izdaji drzave Bosne i hercegovine.
A ti si jos veci kreten sto ne kontas da svi zajebavaju Pipo jer je mentalno retardiran.
Dobro ljudi ba, jasno je da ovo nije pravi pipo :) Ovo je neki frustrirani kreten koji odusevljen pipinom pojavom nastoji imitirati ga :))))
Može islamska država ali nemože 22% 33% je minimum ispod kojeg se ne smije ići.
sta god da se \"dogovori\" u Butimiru, Bosna na duge staze ipak nece imati uspjeha. Kada u drzavi od 3,5 mil. stanovnika, milijon i po (najmanje) radi na njenom rusenju, onda nema toga Ustava i sistema koji ce je moci odrzati. Pa makar ga smislili i \"nadogradivali\" najpametniji umovi na svijetu. Zato se i MZ zuri, da napusti ovaj bosanski lonac.
slazem se sa pipom,dokle vise ucjena,dajte nam islamsku drzavu sa KUR*ANOM kao ustavom,to nam treba,to je spas
Ja razmisljam o tvojoj mami i sjecam se kako mi je fino dudlala. Cesto se sjetim kakva je ravaku i kakvog je kretena rodila.
Ko ne posluša u Butmiru mora prokopat tunel...
Stiven Meyer: \"BH je politicki aranzman koji nikad nije funkcionisao i nikad nece funkcionisati\"
Izjave Tihica i Lagumdzije ohrabruju, ali oni nisu glavni pregovaraci. Dobro se zna da sve zavisi od Siljdzica (pregovarac Amerike), Dodika(pregovarac Rusije) i Covica(pregovarac Vatikana). Dodik i dalje prica istu pricu po upustvima koje je dobio iz Beograda, Haris ne pominje \"genocidnu tvorevinu\" sto je opasno, a Covic lukavo suti i slijedi upustva iz Zagreba. Dok se god ne smijeni kompletna \"vrhuska\" napredka za narod nema. Vjerovatno ce ostici dogovor oko podjele Drzavne imovine, sto bi se reklo:\"rastalit\" ce se medju sobom. Naravno od toga ce koristi imati i pregovaraci iz Ameike, Svedske. Bit ce napravljene \"kozmeticke promjene\" u Ustavu i to je to... NARODU CE OSTATI DECENIJE U BUDUCNOSTI DA VRACAJU BESMISLENE KREDITE SA ZAPADA KOJE NIKAD NISU NI DOBILI... PARE CE BITI \"OPRANE\" I SVE OVCE I VUCI NA BROJU..OVCE CE OSTATI OVCE, A VUCI CE OSTATI VUCI.
Znaci 20 oktobra rs. oficijalno postaje prazna ljustura!
@pipo zasto bola bosnjakistan,ja zelim avganistan na 10% sa tendenciom sirenja