Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti qurac,samo kurton druge boje....i to jos supalj
Ikakva promjena je bolja nego status quo, ako ne budemo pokusavali pretvorit cemo se u siromasnu Rusiju s tri manje Rusije u sebi - onda cemo tek biti sjebani.
pretvorit ćemo se u siromašnu rusiju he he he he he nevjerojatno, uspoređivati bosnu i rusiju, pa bosna se može usporediti po standardu samo sa afganistanom i etiopijom.
RS, privatna drzava u drzavi owner: Mile Ronhill
cuj diskreditacije dodika ?! pa dze ces ga jis vise duskreditirat nego on sam sebe stim sta jest i za sta se zalaze?
Opozicija u RS kreće u akciju diskreditacije Dodikove vlasti ------------------------------ Joj suplje, je li ovo sad Anadolija se stavila u sluzbu Dodikovu kako bi Turci vidjeli kakvih ugovora?
ne samo njega,nego i ove federalne dembele.nek pukne naciononalno kolo Lazi i prevare !
Vidio narod da od isprazne retorike nema ništa,dodik je obećavao sve,došao je na IFOR-ovim tenkovima na vlast i ja sam mu vjerovao ali se čovjek pretvori u suštu suprotnost,tokom njegove vladavine,on sam je se promijeni za 360 stepeni,čovjek je sve okrenuo na glavu,nacional-šovinistička retorika mu je dala krila,uspostavio je režim,on jeste demokratski izabran ali je godinama pustio pipke u sve pore života manjeg blentiteta,nišija do sabaha ne gori,neće ni njegova,otići će sa vlasti pognute glave a poslije toga,bježi u Beograd na kraju će zavrsiti kao Sanader u Hrvatskoj.
vidi sto mu je zapelo meso iza zuba
Dodik jednostavno svojim magičnim glasom drži u hipnozi svoje podanike i svoj puk. Neka crna magija reklo bi se.
i opet vi po ovim vijestima.. pustite ba njih neka se bave sobom, zaboli me k... za njima, i opet pustite ovdje da se javljaju kreteni kao zivjela RS, zivio dodik... eto im rs pa neka se hebu tamo, nama je lijepo i bez njih
i baš me zaboli sto sada neko daje negativne na ovo moje... ja samo velim da ne treba uopce 20 dana ama bas nikakvu vijesti iz rs davati pa cete vidjeti.. oprace se i ovdje ovi sto samo kao kopci vrebaju da kazu kako smo turci, kako ce se ponoviti srebrenica... bolesni,bolesni
Udario genocidas na genocidasa.
Od govana se pita ne pravi.
šta će opozicija, narod je uz dodika. živjela srpska.
Ne glupiraj se!
Ne glupiraj se!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)